Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Άρπαξαν μισό τόνο λάδι από κτήμα

Χαμένοι πήγαν οι κόποι ενός ηλικιωμένου ελαιοπαραγωγού, αλλά η σιγουριά του ότι από τις ελιές του είχε εξασφαλίσει το ελαιόλαδο της χρονιάς και θα έβγαζε και κέρδος από την
πώληση ενός μεγάλου μέρους του. Επιτήδειοι φρόντισαν να το αρπάξουν αφήνοντάς τον σύξυλο.





Ο 86χρονος παραγωγός βρήκε παραβιασμένη το μεσημέρι της Παρασκευής την αποθήκη της αγροικίας του, όπου είχε φυλάξει τα δοχεία με τα περίπου 500 κιλά ελαιόλαδο τα οποία είχαν εξαφανιστεί! Αμέσως κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, ενώ η Σήμανση πήρε αποτυπώματα που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες.

*** Δεν στάθηκαν το ίδιο τυχεροί δυο «κυνηγοί» καυσίμων, που το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών του Τ.Α.Ε. σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν μέσα πέντε δοχεία με 100 λίτρα πετρέλαιο, δύο λάστιχα, μια κουκούλα full - face και ένα ζευγάρι γάντια. Οι δυο Έλληνες ηλικίας 36 και 26 χρόνων αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι είχαν αντλήσει το πετρέλαιο από το αγροτικό φορτηγάκι ενός 58χρονου, στον οποίο επιστράφηκε, ενώ οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενοι για κλοπή.
*** Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούνται από τους αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού, για να εντοπιστούν οι άγνωστοι που διέρρηξαν την περασμένη Πέμπτη τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της περιοχής και έκλεψαν από μέσα ένα κομπρεσέρ αέρος αξίας 700 ευρώ. Ήδη, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου