Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Νεκροί και τεράστιες καταστροφές από την θεομηνία

Οι κάτοικοι της Μάνδρας προσπαθούν να περισώσουν ό,τι έχει μείνει ζωντανό από την θεομηνία - Ανυπολόγιστες οι ζημιές.Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των κατοίκων της Μάνδρας, η οποία βρίσκεται στο «μάτι» της σφοδρής κακοκαιρίας που έχει στοιχίσει μέχρι
στιγμής τη ζωή συνολικά δέκα ανθρώπων και έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές.





Κάτοικος της Μάνδρας, μιλώντας στο protothema.gr, περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρήκε το σπίτι του μετά την ισχυρή καταιγίδα.

«Είναι εξωφρενικό αυτό που συνέβη. Δεν προλάβαμε να καταλάβουμε. Ξυπνάμε και τι να δούμε. Το σπίτι γεμάτο νερά μέσα. Από πού μπήκαν δεν ξέρουμε. Μέχρι οι γλάστρες μπήκαν μέσα στο σπίτι», ανέφερε ο κ.Παναγιώτης Σαρρής.



 Ο κ.Σαρρής επεσήμανε ότι για τις πλημμύρες ευθύνονται τόσο τα ρέματα που έχουν κλείσει, όσο και τα δέντρα που έχουν καεί από τις πυρκαγιές. Σε ερώτηση για το αν έσπευσε κανείς να τους βοηθήσει, απάντησε ότι «δεν έχει φανεί κανείς»

«Προσπαθούμε να βγάλουμε ό,τι μπορούμε, να καθαρίσουμε. Τα έχει σηκώσει όλα το νερό», τόνισε ο κ.Σαρρής

Νωρίτερα, έκκληση για βοήθεια είχε κάνει μέσα από την κάμερα του protothema.gr ένας άλλος κάτοικος της Μάνδρας.

«Παρακαλώ όλο τον κόσμο να βοηθήσει», λέει ο κ. Ηλιάδης, ο οποίος πήγε στην περιοχή για να βοηθήσει του κατοίκους. «Είχα ένα τροχόσπιτο το έφερα εδώ να βοηθήσω. Παρακαλώ τον πρωθυπουργό να έρθει να δει εδώ τον κόσμο»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου