Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Πριγκιπικό reunion στην Αθήνα σπάνιο που βρέθηκαν όλοι μαζί

Μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας παρέστησαν σε εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τον θάνατο του πρώην Έλληνα βασιλιά Παύλου.Στην Αθήνα βρέθηκαν πριν από λίγες ώρες μέλη της βασιλικής οικογένειας
της Ισπανίας και της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας προκειμένου να παραστούν σε εκδήλωση των 50 χρόνων από τον θάνατο του πρώην Έλληνα βασιλιά Παύλου.





Ήταν από τις λίγες φορές που νεότερα μέλη της ευρύτερης οικογένειας άφησαν πίσω τους κάθε επαγγελματική τους εκκρεμότητα και ταξίδεψαν τέτοια εποχή για την χώρα μας.

Η ατίθαση Μαρία Ολυμπία (στο κέντρο της φωτογραφίας) άφησε για λίγο τις φωτογραφίσεις και τους Dolce & Gabbana για πρωταγωνιστήσει στην οικογενειακή σύναξη. Μαζί της ήταν οι γονείς της Παύλος και Μαρί Σαντάλ.
Το «παρών» ακόμη έδωσαν τα μικρότερα παιδιά του Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρία, Φίλιππος και Θεοδώρα  καθώς και η αδελφή τους Αλεξία. Λαμπερή όπως πάντα ήταν  η Τατιάνα Μπλάτνικ αλλά και η Ιφάντα Ελενα, αδελφή του βασιλιά της Ισπανίας, Φελίπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου