Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Η «τζιντζεράδα» Holy Ginger

 
Το Holy Ginger, το μη αλκοολούχο ποτό – ένα αναζωογονητικό μείγμα πιπερόριζας με μέλι και λεμόνι!- του Γιάννη Τρίμμη με την υποστήριξη του The People’s Trust πήρε το δρόμο του




Η «τζιντζεράδα» του Γιάννη Τρίμμη από την Ηλιούπολη της Αττικής φαίνεται ότι βρήκε τον δρόμο της. Κατάφερε να γίνει αφέψημα για τα χειμωνιάτικα βράδια και να μπει για τα καλά στα σπίτια υποψιασμένων καταναλωτών, να χρησιμοποιείται στις κουζίνες των σεφ σε ανατολίτικης έμπνευσης πιάτα και το κυριότερο, κατάφερε να δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής. Σε καταστήματα τροφίμων, σε delicatessen και μοντέρνα παντοπωλεία, σε κάβες, σε μπαρ και εστιατόρια, σε γυμναστήρια και yoga studios.


Το Holy Ginger, το μη αλκοολούχο ποτό – ένα αναζωογονητικό μείγμα πιπερόριζας με μέλι και λεμόνι!- έχει πίσω του πλέον μια διαδρομή που έγινε πραγματικότητα χάρις στο καύσιμο της εκκίνησης που δόθηκε από τον οργανισμό The People’s Trust. Υπενθυμίζεται ότι το The People’s Trust, μια ελληνοαγγλική πρωτοβουλία, είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη - κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας μικροχρηματοδότηση μέχρι το ποσό των €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης.



Στην ενότητα Success Stories στο site του The People’s Trust διαβάζουμε για τον Γιάννη Τρίμμη και την δημιουργία του: «”Ας το σοβαρέψουμε, αφού αρέσει”. Με εφόδια αυτήν τη σκέψη, ένα νέο προϊόν και την επιθυμία να διασφαλίσει το δικό του και το μέλλον της οικογένειάς του, ξεκίνησε την επιχειρηματική του πορεία ο Γιάννης, δημιουργός του “Holy Ginger”, ενός μη – αλκοολούχου ποτού που μας ενθουσίασε!

Η ιδέα προέκυψε πριν αρκετά χρόνια, όταν ο Γιάννης, θέλοντας να φτιάξει ένα υγιεινό ρόφημα για τον ίδιο και τους φίλους του, συνδύασε το τζίντζερ με το μέλι και το λεμόνι. Η αποκαλούμενη τότε “τζιντζεράδα” βρήκε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση απ’ όσους τη δοκίμασαν, με αποτέλεσμα τη σταδιακή αύξηση της ζήτησης και τα πρώτα βήματα προς τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού σχεδίου που τελικά οδήγησε στο “Holy Ginger”.



Η διαδρομή είχε δυσκολίες, με σημαντικότερη την έλλειψη ρευστότητας. Ο Γιάννης έκανε αίτηση στον οργανισμό μας προκειμένου να καλύψει ανάγκες του παρασκευαστηρίου του σε εξοπλισμό και στις απαραίτητες εργασίες για την ολοκλήρωσή του. Ο Γιάννης, δημιούργησε και παράγει ένα καινούριο προϊόν, επιμελείται τη συσκευασία και τη διανομή του, δεν σταματά να κάνει σχέδια για το μέλλον της επιχείρησής του κι εμείς είμαστε περήφανοι για την πορεία του!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου