Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Τι άλλαξε τώρα και έδωσαν άδεια στον Κουφοντίνα;

email
Τώρα που πέρασε ο ορυμαγδός της 48 ωρών αδείας από την φυλακή του ψυχρού εκτελεστή της τρομοκρατικής, ληστρικής συμμορίας 17 ΝΟΕΜΒΡΗ Δ.Κουφοντίνα, πρέπει να δούμε το θέμα Τρομοκρατία-Δικαιοσύνη από  την πολιτική διάσταση του.
Όλη η ζωή μας και οι πράξεις μας χαρακτηρίζονται από πολιτική.
Η κα Μπακογιάννη, όπως και όλοι οι άλλοι, θα έλεγα δίκαια, οργίστηκε με την νόμιμη άδεια που πήρε ο, κατ' επανάληψη ψυχρός δολοφόνος εκτελεστής, Δ.Κουφοντίνας.
Πρόκειται για το φονιά του συζύγου της και πολλών άλλων. Αλλά μέσα στο άγχος του αντιπολιτευτικού μένους να εκμεταλλευτούν πολιτικά την συναισθηματική τους φόρτιση, και την κατακραυγή αυτής της άδειας από τον κόσμο, ομολόγησαν, άθελα τους, ανομολόγητα εγκλήματα κατά της δημοκρατίας.

Εγώ είμαι κάθετα εναντίον της άδειας εξόδου αυτού του συγκεκριμένου είδους εγκληματία.

Η δημοκρατία δεν εκδικείται.
Μπορεί, όμως να πάρει μέτρα προάσπισης του κοινού συμφέροντος.

Η κα Μπακογιάννη ρώτησε στην Βουλή: «Τι άλλαξε τώρα και του έδωσαν άδεια ενώ τόσα χρόνια που ζητούσε δεν του την έδινε η δικαιοσύνη;»
Εγώ θα της απαντήσω, κυνικά και ψυχρά όπως μας αντιμετωπίζει και εκείνη.
Ο Κουφοντίνας πήρε άδεια νόμιμα νομικά, κάτι που του το στερούσατε εσείς, παράνομα με παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη. Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω. Ο Κουφοντίνας δεν βγήκε έξω ούτε με τον νόμο Παρασκευόπουλου ούτε βάση κάποιου νέου νόμου.
Εφαρμόστηκε ο νόμος που ισχύει εδώ και δεκαετίες.

Η σημερινή κυβέρνηση 'των ασχέτων' ούτε ξέρει τέτοιες παρεμβάσεις ούτε δηλώνει επίσημα αντίθετη προς την άδεια του. Άρα δεν ανακατεύτηκε καθόλου στην απόφαση αυτή.
Οι δικαστικοί λειτουργοί, μη έχοντας ανωτέρω παρέμβαση, εφάρμοσαν τον νόμο με αποτέλεσμα να έχουμε τον Δ.Κουφοντίνα έξω ανάμεσα μας με 48ωρη άδεια. Ενώ η κυβέρνηση περνάει άπειρα νομοσχέδια, εν τη απουσία της αντιπολίτευσης η όποια βρίσκεται σε κατάσταση παραληρήματος.

Εν τέλη, το μόνο που πιστοποιεί η αντιπολίτευση είναι ότι, αποδεδειγμένα, δεν μπόρεσαν να προασπίσουν την ίδια τους την οικογένεια. Όταν καταδικάστηκαν τα μέλη της 17 Νοέμβρη εκείνοι ήταν στην κυβέρνηση. Είχαν την ευκαιρία, την άνεση με τις έδρες που είχαν, την ηθική υποστήριξη ολόκληρης της κοινής γνώμης και πάνω από όλα την υποχρέωση έναντι της δικής τους οικογένειας να φέρουν τροπολογία που θα απέκλειε κάθε περίπτωση αποφυλάκισης, άδειας ή εξόδου από την φυλακή σε καταδικασμένους για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Νομικός δεν είμαι. Μην κολλήσουμε στην διατύπωση μου.
Αλλά αν τους ενδιέφερε η προστασία της κοινωνίας, για την οποία κόπτονται σήμερα, θα είχαν ενεργήσει ανάλογα με νόμο όταν έπρεπε και δεν θα χρειαζόταν να καταφεύγουν σε κατάχρηση εξουσίας. Εκείνοι, όμως, ήταν τόσο βέβαιοι ότι θα κυβερνούν για πάντα, λόγω κληρονομικού δικαιώματος, που δεν θεώρησαν απαραίτητο να θεσπίσουν νομικό πλαίσιο ώστε να μη χρειάζεται προσωπική παρέμβαση.

Οι δικαστές και οι εισαγγελείς είναι απλά κρατικά όργανα που είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν την νομοθεσία που έχει ψηφιστεί από την Βουλή.

Είναι τρομερά απογοητευτικό στις δραματικές στιγμές που ζει η χώρα, ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό να είναι τόσο ανεπαρκές. Λυπάμαι και Φοβάμαι!!

16 σχόλια :

 1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ11 Νοεμβρίου 2017 - 3:43 μ.μ.

  ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ??ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΟΥ ΛΌΓΟΥ? 1ος ΟΙ ΑΠΡΊΛΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΑΣΠΑΣΜΟ ΟΎΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΊ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΕΡΤΙΛΗ )ΑΝ ΠΡΏΤΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ! Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΕ ΚΆΤΙ ΠΑΡΌΜΟΙΟ! 2ος ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΊΝΑΙ ΊΣΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΌΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ! 3ος ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΩΝΗΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ. .ΑΥΤΟΊ ΤΙ,ΔΗΛΑΔΉ ΞΑΦΝΙΚΆ ΤΡΕΛΆΘΗΚΑΝ? ??ΟΙ ΜΉΠΩΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΗΘΙΚΌΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ? ?
  ΑΝ ΚΑΛΩΣ ΟΙ ΑΠΡΊΛΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ !ΤΌΤΕ ΟΎΤΕ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΆΔΕΙΑ!!ΑΝ ΠΡΏΤΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΠΑΡΌΜΟΙΟ "ΚΗΜΕΝΟ"!!ΑΝ Ό ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΛΩΣ ΠΉΡΕ ΆΔΕΙΑ ΤΌΤΕ ΚΑΚΏΣ ΕΠΙΒΛΉΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΑΝΆΛΟΓΗ ΑΠΕΤΗΣΕΙ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΌ ΚΆΠΟΙΟΣ ΩΦΗΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΣΥΓΝΏΜΗ!!!ΑΛΛΆ ΠΟΥ....ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ???ΠΌΤΕ...ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ ΚΑΊΕΙ!!!ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ! !4ος ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ???ΡΈ ΑΛΗΤΕΣ ΌΛΟΙ ΜΑΣ!!!!Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ ΕΣΦΑΞΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ....ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΉΤΑΝ ΤΟΎΡΚΟΙ? ΤΙ ΑΝ ΉΤΑΝ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ?? ΚΆΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΈΝΕ ΔΟΛΟΦΌΝΟ! (ΒΛΕΠΕ ΤΟΎΡΚΟΙ )??ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΚΑΙ ΆΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΆΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΏΤΗ "ΜΟΥΡΗ" ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΕΝΤΟΧΗΛΙΑΡΟ ΤΟΝ ΚΆΝΑΜΕ!!!ΤΏΡΑ ΤΙ ΔΗΛΑΔΉ ΘΑ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΔΌΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΩΘΕΊ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑ???Η ΝΑ ΤΟΥ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΕΦΆΛΙ"???ΦΥΣΙΚΆ ΠΆΡΑ ΒΟΛΙΚΆ ΜΙΛΆΩ!!!ΚΑΙ Ο ΜΕΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ. .ΈΝΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΦΟΝΙΆΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ!!!ΑΛΛΆ ΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ""!!!.....ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ?????????ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ???Η ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ. ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι παραληρημα φασιστα Απριλιανου ειναι αυτο ΤΟΝΤΑ κοτα αλητη? οι Απριλιανοι εκαναν χρηση του αξιωματος κρατικου υπαλληλου στρατιωτικου χρησιμοποιησαν κρατικα μεσα και μας επεβαλαν την λαομισητη 7ατια τους. Η χρησιμοποιημενη καποτα ο Κουφοντινας πηρε ενα 357 για ληστειες να ζεουνε χωρις εργασια και μετα το εκαναν και πολιτικη διαμαρτυρια.Σκοτωσαν πολιτικα κ ανθρωπινα καθαρματα,αλλα ανθρωπινες ζωες,σε αυτους ειναι η ελευθερη ζωη ακομα και 48ωρες εντελως απογορευμενη.Οι Χουντικοι σου εφαγαν,εδειραν εξορισαν χιλιαδες ανθρωπους και η δημοκρατια τους αφησε να πεθανουν απο φυσιολογικα αιτια γεραματα.Αντε βρες εναν καλο πακιστανο μαμια οπως ο δ.μαρκου να σε μαμαει κ εσενα να εισαι ηρεμος να μην δερνης την γυναικα σου παλιο κρυφοντιγκιντογκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ11 Νοεμβρίου 2017 - 5:20 μ.μ.

   ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΑΚΟ ΕΝΏ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ!!!ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΑΟΜΙΣΗΤΗ 7ΕΤΙΑ ΜΙΛΆΣ? ??ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΠΟΥ ΈΦΑΓΕ ΨΩΜΊ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΌΣ???ΡΈ ΛΙΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ!!ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΌΠΟΥ ΒΛΈΠΕΙΣ ΌΤΙ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΓΛΥΦΕΙΣ!!!ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΑΟΜΙΣΗΤΗ ΜΙΛΆΣ???ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΠΟΥ ΈΒΑΛΕ ΡΕΎΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΧΩΡΙΌ???ΒΕΒΑΊΩΣ ΚΑΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΆΤΣΟΥΝ ΙΣΌΒΙΑ ΈΩΣ ΝΑ ΖΗΤΉΣΟΥΝ ΣΥΓΝΏΜΗ!!!ΓΙΑΤΊ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΆΔΙΚΑ ΜΑ ΕΝΤΕΛΏΣ ΆΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΑΝ ΑΝΆΠΗΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΆΔΙΚΑ ΜΑ ΕΝΤΕΛΏΣ ΆΔΙΚΑ ΣΚΌΤΩΣΑΝ (ΒΛΕΠΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ )ΑΛΛΆ ΠΕΣ ΡΈ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!?ΝΑΙ ΙΣΌΒΙΑ!!!ΑΛΛΆ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΆ ΛΑΜΟΓΙΑ ...ΤΟΥ ΝΑΙ ..ΣΕ ΌΛΑ ..ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ????ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ Η ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ??????ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕ ΚΆΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΉΣΕΙΣ ΛΙΓΟΥΡΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ. ...

   Διαγραφή
  2. H XOYNTA ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ,Η ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.ΚΑΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΦΑΓΑΤΕ

   Διαγραφή
  3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ11 Νοεμβρίου 2017 - 11:09 μ.μ.

   ΑΝ ΕΊΧΑ ΤΗΝ ΧΟΎΝΤΑ ΩΣ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ. ΠΙΘΑΝΌΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΣΑ ΝΑ ΓΊΝΩ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΜΑΙ. ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! ΚΑΛΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑΝ ΣΕ ΙΣΌΒΙΑ ΟΙ ΤΌΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ! ΓΙΑΤΊ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ. .ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΆ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΊ ΤΟΥ ΛΑΟΎ, ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ? ?ΜΉΠΩΣ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΚΆΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑΝΕ ΠΙΘΑΝΌΝ? ?ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ? ?????Η ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ? ?ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ! !!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΤΗΝ ΧΆΡΗ. ...

   Διαγραφή
 3. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΟΥΝΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ,,Α ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑ.
  Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΑΔΕΙΑ 48ΩΡΗ ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ11 Νοεμβρίου 2017 - 4:43 μ.μ.

  ΕΣΎ ΆΜΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗ? ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΌΤΙ ΤΑ ΙΣΌΒΙΑ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΙΣΌΒΙΑ!!!ΕΓΏ ΔΕΝ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ!!!!ΟΎΤΕ ΣΤΥΛ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ ΟΎΤΕ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΣΤΥΛ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ!!ΕΓΏ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ!!!ΑΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΤΟ ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ... H KOINIBOYBELEYTIKH ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΚΑ ΠΕΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΑΡΑΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΡΑΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ Κ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΔΟΥ.
  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ.
  ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Κ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΟΠΩΣ Κ ΕΣΥ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΑ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,Ο ΜΠΟΥΣ,Ο ΚΛΙΝΤΟΝ,Ο ΟΜΠΑΜΑ,Η ΚΛΙΝΤΟΝ,Ο ΤΡΑΜΠ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΥΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ Κ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Κ ΑΘΟΡΥΒΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ? ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΓΕΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ? ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Κ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΗ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
  ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΑΘΟΡΥΒΑ Κ ΗΣΥΧΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ? ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΠΙΟ ΑΛΗΤΗΣ,ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΝΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
  ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ12 Νοεμβρίου 2017 - 7:52 μ.μ.

  ΚΆΤΙ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ! ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΚΆΠΟΥ ΜΕ ΜΠΈΡΔΕΥΕΙΣ!!! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΝΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΊ ..ΑΛΛΆ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΑΡΊΖΕΤΑΙ! ΜΌΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΕΤΕ!!!!!ΜΗ ΠΑΙΔΕΎΕΣΑΙ ΛΟΙΠΌΝ, Ο ΉΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΠΟΛΎ! ! ! ΤΏΡΑ ΌΣΟ ΑΦΟΡΆ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΈΝΑ. .ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΊΝΩ Η ΣΧΟΛΙΆΣΩ? ΚΑΘΌΤΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ....ΠΆΝΤΩΣ ΔΙΕΒΛΕΨΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΉ ΣΟΥ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΘΗΖΕΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΎΣ""ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ. .ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΙΒΩ ΌΤΙ ΧΆΡΗΚΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΙΟ ΑΝΤΚΕΙΜΕΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ.
   ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΝΔΡΕΑΟ ΗΛΙΟΣ... ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΠΟΤΕ,ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Κ ΔΥΕΙ ΔΥΤΙΚΑ,ΔΙΣ.ΧΡΟΝΙΑ,Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.
   ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ Δ.Υ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ,ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
   ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕΝΟΙ ΕΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ.
   Α[ΑΝΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
   ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΑΠΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ,ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΓΙΑΤΟ 2-3 ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΗΘΙΚΗ Κ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

   Διαγραφή
 7. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ12 Νοεμβρίου 2017 - 9:59 μ.μ.

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΆ!!!!ΈΝΑ ΌΜΩΣ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΦΤΆΝΕΙ!!!...ΔΕΝ ΉΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΛΙΟΝΤΆΡΙΑ ΟΎΤΕ ΌΛΟΙ ΜΙΡΜΙΓΚΙΑ!!!ΜΕ ΑΛΛΆ ΛΌΓΙΑ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΊΣΙΑ ΜΕΡΊΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ!!!!ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΌΜΩΣ.. ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ.. ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ!!!ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??ΑΛΛΆ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΩ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ!!!!!!ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ! ! !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΥΗΣ?
   ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΦΙΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ.Η ΦΥΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΛΔ Κ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΣΗΤΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΚΑΙΟ Κ ΤΙ ΑΔΙΚΟ.
   ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ Κ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ
   ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.
   ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΤΕ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ Δ.Υ. ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΊΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ Κ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ.
   Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΕΘΑΝΕ,Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΕΙ.
   Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΤΩΧΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΑΜΕΒΑΣΑΝ Κ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ.ΚΥΡΙΕ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

   Διαγραφή
  2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ13 Νοεμβρίου 2017 - 3:24 μ.μ.

   ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΌΣΟ ΝΑ ΓΊΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΌΣΟ ΤΟ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! !ΚΑΙ ΕΔΏ ΑΠΌ ΌΤΙ ΒΛΈΠΩ ΔΙΑΦΩΝΟΎΜΕ!!!ΚΡΊΜΑ ..ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΉ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΝΌΜΙΖΑ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ ΒΑΡΎΤΗΤΑ, ΕΡΜΑ ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ??

   Διαγραφή
  3. ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΜΑΚΡΥ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΜΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΜΕΝΟ.Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.
   ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ Η ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΤΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
   ΕΣΥ Π.Χ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΚΝΕΣ ΠΙΣΩ.
   ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ Δ,ΜΑΡΚΟΥ.
   ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΣΗ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ.
   Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ Κ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
   ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΑ
   KANE MIA ΑΓΩΓΗ?ΜΗΝΥΣΗ? ΣΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Π.ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΡΙΟ Κ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
   ΔΙΑΤΑΞΕ Κ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ Κ ΤΟΝ ΦΥΤΡΟ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ Π.ΧΑΡΑΣ Η ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ Κ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

   Διαγραφή
 8. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ13 Νοεμβρίου 2017 - 4:11 μ.μ.

  ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ Η ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ ΘΑ ΛΎΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΥΣΟΡΕΥΘΗ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ. .ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΎ ΓΕΛΑΣΜΕΝΩΣ! Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΎΓΕΙ Η ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΠΡΈΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ (ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ )ΝΑ ΣΥΚΩΣΟΥΝ ΑΝΆΣΤΗΜΑ! !ΒΛΈΠΕΙΣ ΕΣΎ ΚΑΝΈΝΑΝ? ?ΓΙΑΤΊ ΕΓΏ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ! ΤΏΡΑ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΆΘΕ Γ. ΤΟΥΝΤΑ..ΛΥΠΆΜΑΙ ΑΛΛΆ ΛΎΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!!!ΒΑΛΤΑ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΠΕΣ ΛΥΓΓΟΥ Κ. Ο. Κ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΡΘΡΟΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΨΙΘΥΡΙΣΤΟ ΝΑΙ!!!!!!!ΜΗ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΆΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ! ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΠΟΛΎ! ! ! ! !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΓΎΡΙΣΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.
   ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ Η ΚΕΡΔΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΡΟΛΟ.
   ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΜΟΝΗ Κ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΕΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.
   Η Π.ΧΡΑ ΠΛΗΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΤΟΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΦΥΤΡΟ.
   ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΖΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ
   Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ- ΛΗΣΤΕΙΑ Π.ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΒΙΑΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΥ-ΦΥΤΡΟΥ

   Διαγραφή

Google+