Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Αθηνά Ωνάση. «Ένα μήνα μετά το γάμο ο Ντόντα έκανε σχέση για 8,5 χρόνια με call girl»

Στο δικαστήριο δόθηκε ένας κόκκινος φάκελος από τον φίλο και συνεργάτη της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξη Μανθεάκη, μέσα στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Ντόντα Μετά από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι
απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο βγήκε και η «χρυσή» κληρονόμος βρέθηκε κερδισμένη.





Στο δικαστήριο δόθηκε ένας κόκκινος φάκελος από τον φίλο και συνεργάτη της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξη Μανθεάκη, μέσα στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα call girl.
Ο Αλέξης Μανθεάκης μίλησε στο Πρω1νό του Ant1 και έδειξε on camera τον περιβόητο φάκελο που φαίνεται να καθόρισε τη νικητήρια έκβαση του διαζυγίου.

«Στο φάκελο υπάρχουν όλα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την σχέση της Βελγίδας με τον Αλβάρο. Η ερωμένη έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο που έμενε αυτός με την Αθηνά. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ… Ένα μήνα μετά τον γάμο έκαναν σχέση και κράτησε για 8,5 χρόνια χωρίς η Αθηνά να ξέρει τίποτα…Ο Ντότα εμφανιζόταν με περούκα και της είπε ότι ήταν Αργεντίνος. Η ερωμένη έμαθε από την τηλεόραση ποιος τελικά ήταν ο Αλβάρο… Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν της είπα για τον φάκελο αλλά ήθελε να μάθει την αλήθεια... Ο Αλβάρο ανεβάζει φωτογραφίες με την καινούργια του σχέση για το show», λέει στην κάμερα του Αnt1 για την τωρινή του σχέση.

Αλέξης Μανθεάκης, Αθηνά Ωνάση


Τέλος, αποκαλύπτει ότι η Αθηνά Ωνάση δεν έχει επαφές με κανέναν, ούτε καν με τον πατέρα της. «Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη για όλους και δεν βοηθάει κανέναν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου