Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθη 63χρονη... πιστολέρο

Είχε στην κατοχή της ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες - Βρέθηκαν και 350 φυσίγγια, μία διόπτρα και σύνεργα από διάφορα άλλα όπλαΣε αποθήκη παράνομου οπλισμού και
πυρομαχικών είχε μετατρέψει την κατοικία της σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά μια 63χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε με χειροπέδες μετά την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε..





Η... γιαγιά- «πιστολέρο» είχε στην κατοχή της ένα πιστόλι με δυο γεμιστήρες το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Ακόμη,  στην κατοικία της κατασχέθηκαν 350 φυσίγγια, μια διόπτρα και διάφορα σύνεργα από όπλα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 63χρονη με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και την προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίος της άσκησε την αντίστοιχη δίωξη. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή της σε παράνομες ενέργειες που έχουν σχέση με παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου