Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ραφήνα - StageMusicafe - 3, 4, 6 Απρίλη 2012

Respect...στο Ελληνικό τραγούδι. @StageMusicafe, Τρίτη 3/4/12 στις 22:00

Όπως και κάθε Τρίτη, ζωντανή Ελληνική βραδιά, με έντεχνο και ελαφρολαικό τραγούδι, με την μοναδική φωνή και την πανέμορφη παρουσία της Μαρίνας Μανωλάκου, μαζί της, στα πλήκτρα και στο τραγούδι, ο πιανίστας και Μαέστρος, του διεθνούς συγκροτήματος "Έμελον", Λευτέρης Μαυρομάτης και στο Μπουζούκι και τραγούδι, ο καταξιωμένος μουσικός Σπύρος Πατράς...τα λόγια είναι περιττά!
Ελεύθερη είσοδος
Να περάσετε καλά και μην πιείτε εαν οδηγείτε.

MadKaraoke @ StageMusicafe, Τραγουδάμε όλοι μαζί,  Τετάρτη 4/4/12

First Live digital recording...on Stage... για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επαγγελματική ζωντανή ηχογράφηση Καραόκε, της φωνής σας ψηφιακά... ζητήστε το τραγούδι σας σε master demo από τον ηχολήπτη μας και ανεβάστε το στο facebook, μοιραστείτε το τραγουδι που έχετε τραγουδήσει,  με τους φίλους σας...στείλτε το DEMO σας σ' ένα παραγωγό και... ποτέ δεν ξέρετε!!

Το αυθεντικό "LIVE" Καραόκε παίρνει μέρος μόνο στο Stage στην Πλατεία Ραφήνας.

Όπως και κάθε Τετάρτη, φανατικοί φίλοι του Καραόκε και επίδοξοι "τραγουδιστές", θα εμφανιστείτε επί σκηνής του Stage, τραγουδώντας Καραόκε, με τέλεια ενορχηστρωμένα playback (όπως σε μία παραγωγή δίσκου)

Και τώρα στο Stage και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ζωντανή ηχογράφηση σε Καραόκε, της φωνής σας και ψηφιακά... είναι ένα μοναδικό πλέον γεγονός, κάντε μια καλή πρόβα πριν το LIVE σας, ανεβείτε στη σκηνη, πείτε το... με δικά σας λόγια και το τραγούδι σας θα γίνει Demo για την δική σας χρήση!!

Τραγουδάτε με τα ίδια επαγγελματικά ασύρματα μικρόφωνα που χρησιμοποιούν και οι επαγγελματίες τραγουδιστές όταν εμφανίζονται στο Stage και όταν τραγουδάτε η φωνή σας, ακούγεται πεντακάθαρα με πολλά και διάφορα effects.

"Ερμηνεύετε" με ένα επαγγελματικό ηχοσύστημα που παράγει ένα απαράμιλλο, καταπληκτικό ήχο και για να μην ξεχνιόμαστε, όταν τραγουδάτε πάνω στην σκηνή μας, οι στίχοι ξεδιπλώνονται μπροστά σας, όπως οι τίτλοι μιας ταινίας και προβάλλονται μέσα από μια γιγαντοοθόνη 3μ Χ 3μ, αλλά και από τις μεγάλες περιφερειακές HD τηλεοράσεις μας.

Αφεθείτε και αισθανθείτε Stars για μια βραδιά κάτω από τα stage lights της πιο High-end μουσικής σκηνής στην Ανατολική Αττική, στο Stage Musicafe, στην πλατεία της Ραφήνας.

Είσοδος ελεύθερη.
Να περάσετε τέλεια και μην πιείτε εαν οδηγείτε.

Penny & the Swingin' Cats are back @ Stagemusicafe, Παρασκευή 6/4/12 στις 22:00

Βack on Stage, its true, its a feat, its Swing & Roll, αυτή την Παρασκευή 6/4, κοντά μας ξανά, η...Penny & the Swingin' Cats, ένα από τα πιό γνωστά και αγαπημένα ελληνικά electro swing & roll συγκροτήματα, απίστευτο κέφι, μοναδική και ανεβαστική χορευτική μουσική.

Οι Penny & the Swingin' Cats, μέσα λίγο διάστημα, για ένα νέο συγκρότημα, έχουν καταφέρει ήδη σημαντική αναγνώριση... oppening act, 18/4 το 2010, στον πολυχώρο Gagarin, άνοιξαν το πρόγραμμα του Marc Almond, 21/11 του 2010, συμμετεiχαν στο event "The Swing Thing" στο "FUZZ" και έπαιξαν μαζί με μια απο της καλύτερες swing - jive μπάντες παγκοσμίως, τους αμερικάνους Royal Crown Revue και σε λίγο καιρό θα έχουν την τιμή να εμφανιστούν σαν opening act, support του διάσημου electro swing group... PAROV STELAR, που έρχονται στην Ελλάδα για δύο μόνο μοναδικές εμφανίσεις, στις 27/4 Βοτανικός-Αθήνα & 28/4 Fix-Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του Παγκόσμιου TOUR Συναυλιών τους, για το 2012.

"Με χρονομηχανή που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία, σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε και να χορέψετε...με κύριο ηχόχρωμα το swing, όπου το ακολουθούν πιστά το jive, το rockabilly και η electro dance...Παίζουμε, τραγουδάμε, χορεύουμε και καθώς το ταξίδι ολοκληρώνεται, δικά μας ολόφρεσκα τραγούδια έρχονται για να "κλειδώσουν" αυτή τη βραδιά και να έρθουμε πιο κοντά αφού θα τα μοιραστούμε μαζί σας"!! μας είπε η Πέννυ Μπαλτατζή από τους Penny & the Swingin' Cats.
οι γάτοι της παρέας:
Πέννυ Μπαλτατζή: φωνή και kazoo
Γιώργος Ζερβός: ηλεκτρική κιθάρα και φωνή
Μάριος Βαληνάκης: τενόρο σαξόφωνο,πλήκτρα,loops
Χρήστος Κωνσταντινίδης: τύμπανα
Στάθης Παρασκευόπουλος: κοντραμπάσο

Μετά το Live event ακολουθούν Resident Dj's on Stage decks.
Ελεύθερη είσοδος
Να περάσετε τέλεια και μην πιείτε εαν οδηγείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου