Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η άγνωστη Μενούνος

Είναι Ελληνίδα και το βροντοφωνάζει σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε event του Χόλιγουντ όπου εμφανίζεται.

Η Μαρία Μενούνος, που βλέπει την καριέρα και τη δημοφιλία της να απογειώνονται με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό χορού «Dancing with the stars», έχει βάλει τους
Αμερικανούς στη διαδικασία να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα γι’ αυτήν και τα μέσα ανταποκρίνονται στη «δίψα» των αναγνωστών τους.
  
Αυτό επιχείρησε να κάνει και το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly» συγκεντρώνοντας «25 πράγματα που δεν ξέρουμε για τη Μαρία Μενούνος», βασισμένα σε αποκαλύψεις της ίδιας.

Η Ελληνίδα καλλονή λοιπόν δηλώνει «εθισμένη» στη σειρά κινουμένων σχεδίων «South Park» και είναι κάτοχος μιας ασπροκόκκινης καμπριολέ Corvair.

Αποκαλύπτει ότι μπορεί να θυμηθεί απέξω ατάκες από τα επεισόδια του «Star Trek», ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι όταν ήταν μικρή, επειδή είχε ανατομικό πρόβλημα, χρειάστηκε να φοράει μεταλλικά στηρίγματα στα πόδια και ειδικά ατσαλένια παπούτσια.

Οσο για την πρώτη λέξη που άρθρωσε, όταν ήταν μωρό, αυτή ήταν «σοκολάτα» και μάλιστα στα ελληνικά, όπως διευκρινίζει. Με τέτοια τάση δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι άρχισε να μαγειρεύει όταν πήγε στην Α’ δημοτικού! Τώρα πια έχει καταφέρει να φτιάχνει την πιο ζουμερή γαλοπούλα τα Χριστούγεννα.

Αντίθετα, περίμενε μέχρι τα δεκαοκτώ της για το πρώτο φιλί! Θα ήθελε πολύ να παίξει τον ρόλο της Ρόξι Χαρτ στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Σικάγο», ενώ κάθε Φεβρουάριο παρακολουθεί τις προβολές ταινιών που είχαν προταθεί στο παρελθόν για Οσκαρ.

Η Μαρία Μενούνος υιοθετεί ελέφαντες μέσω του Sheldrickwildlifetrust.org, ενώ αποκαλύπτει ότι παρά λίγο να ακολουθήσει καριέρα στο πρωτάθλημα πάλης WWE. Οι γονείς της ζουν τον περισσότερο χρόνο στο Λος Αντζεελες μαζί της, ενώ η ιδανική βραδιά που έχει στο μυαλό της περιλαμβάνει μπίρες και ψητές πατάτες με τυριά.

Η παρουσιάστρια έχει σώσει μια φορά πεντάχρονο από πνιγμό, μπορεί να απαγγείλει διάφορα σονέτα του Σαίξπηρ, ενώ έψελνε για δέκα χρόνια στη χορωδία της ελληνορθόδοξης εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εξηγεί ότι δημιούργησε ένα σάιτ, το afterbuzztv.com, επειδή θεωρεί ότι το webcasting και το podcasting είναι το μέλλον. Εχει υπάρξει μακιγιέζ, θέλει να αγοράσει ένα τροχόσπιτο και να γυρίσει όλες τις ΗΠΑ, προφανώς επειδή θέλει να γεμίσει το μυαλό της εικόνες, αφού έχει φωτογραφική μνήμη.

Επιπλέον εξηγεί ότι την κάνει ευτυχισμένη το να βρίσκεται στην ύπαιθρο. Το πρώτο της κατοικίδιο ήταν ένα παπαγαλάκι που το ονόμαζε Πίπη, ενώ ως λάτρις των παιχνιδιών έχει καταφέρει να είναι ανίκητη στο επιτραπέζιο «Pictionary»!

Για το τέλος αφήσαμε μια πληροφορία που σίγουρα θα ενδιαφέρει τους άντρες θαυμαστές της. «Κοιμάμαι μ’ ένα φούτερ με κουκούλα που έχει ειδικές υποδοχές για το iPod μου» λέει η δημοφιλής και επιτυχημένη Ελληνίδα.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Η άγνωστη Μενούνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου