Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Καφετέρια στην Κομοτηνή σέρβιρε ναρκωτικά χάπια - Ελλάδα

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι η καφετέρια ενός 26χρονου στην Κομοτηνή δεν σέρβιρε μόνο καφέδες, αναψυκτικά και ποτά, αλλά και… ναρκωτικά. Αξιοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα, η οποία
επιβεβαίωσε τις υποψίες τους.
     
Στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 65 δισκία ενός ναρκωτικού φαρμακευτικού σκευάσματος για το οποίο απαιτείται ιατρική συνταγή, κάτι που δεν διέθετε ο 26χρονος ιδιοκτήτης κι έτσι συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Κρούσματα διακίνησης σε όλη τη χώρα
  
Ναρκωτικά στη Μυτιλήνη διακινούσε ένας 22χρονος Έλληνας, στο σπίτι του οποίου έκαναν έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Έτσι, βρήκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 41,6 γραμμάριων, μια ζυγαριά ακριβείας και δέκα δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος «Lonagal» για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο δράστης θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Δέκα δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων, ένα διαδερμικό έμπλαστρο και μία ηλεκτρονική ζυγαριά κατασχέθηκαν στο σπίτι όπου κατοικούν δυο Έλληνες ηλικίας 25 και 25 χρόνων και μια 21χρονη Ελληνίδα στη Λάρισα κι έτσι θα οδηγηθούν όλοι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
  
Με δυο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22,4 γραμμαρίων συνελήφθη στο Βόλο ένας 24χρονος Αλβανός, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Πρώτο ΘΕΜΑ online : Καφετέρια στην Κομοτηνή σέρβιρε ναρκωτικά χάπια - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου