Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τι ζήτησε η κόρη του Άκη για το VIP κελί της;

Πως το Akisgate έφερε τα πάνω - κάτω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Μια ολόκληρη πτέρυγα των φυλακών "φιλοξενεί" την κόρη του Ακη, Αρετή Τσοχατζοπούλου, τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη καθώς και τη λογίστρια του, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου. Μόνη εξαίρεση, όπως
δήλωσε σωφρονιστικός υπάλληλος, ένα κοριτσάκι που αντιμετωπίζει προβληματα υγείας και μεταφέρθηκε στη συγκεκριμένη πτέρυγα για να έχει ησυχία. Οσο για τις άλλες κρατούμενες που μέχρι πρότινος κρατούνταν σε αυτή την πτέρυγα; Μετακινήθηκαν σε άλλα κελιά σε πτερυγες με περισσότερες κρατούμενες.




ΤΟ VIP ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ
Η Αρετή Τσοχατζοπούλου έχει στη διάθεσή της ένα ολόκληρο κελί καθώς κρατείται μόνης της. Τρέφεται κανονικά από το συσσίτιο των φυλακών και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις από ένα ραδιόφωνο που έχει στη διάθεσή της.

ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΚΕΛΙ
Το βράδυ της Πέμπτης που έφτασε στον Κορυδαλλό ζήτησε απορρυπαντικά και καθάρισε με μανία και σχολαστικότητα όλο το κελί. Σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους αυτό δεν το έκανε μόνο για λόγους καθαριότητας αλλά γιατί ήθελε με κάτι να απασχοληθεί.

ΤΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Ολες αυτές τις μέρες, αν και είναι εμφανώς καταβεβλημένη και κουρασμένη προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της και να δει πως θα αντιμετωπίσει αυτή την νέα πραγματικότητα. Κάθε φορά όμως που σκέφτεται τα σπλάχνα της λυγίζει καθώς πρόκειται για ανήλικα παιδιά. Ο μεγάλος της γιος είναι 13 ετών, ο μεσαίος 5 ετών και μικρός 4 ετών. Αυτο που προβληματίζει την Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι πως τα παιδιά δεν έχουν κανέναν να τα φροντίζει καθώς τα έχει αποκτήσει εκτός γάμου.




Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυρία Τσοχατζοπούλου προαυλίζεται σε ειδικό χώρο προκειμένουν να μην έρθει αντιμέτωπη με τις συγκατούμενες της και τις αποδοκιμασίες τους.

NewsIt.gr: Τι ζήτησε η κόρη του Άκη για το VIP κελί της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου