Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Τσέλσι στη Formula 1

Οι «μπλε» ανακοίνωσαν συνεργασία με τη Sauber Μία νέα και πρωτότυπη συνεργασία ανακοίνωσαν η Sauber και η Τσέλσι. Οι δύο ομάδες που συμμετέχουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα, θέλουν με
αυτήν την κίνηση να ανοίξουν τους ορίζοντες τους, εκθέτοντας τα λογότυπα τους σε διαφορετικό χώρο και σε διαφορετικό κοινό.

Το λογότυπο της Τσέλσι θα βρίσκεται πάνω στην C31 από το γκραν πρι της Ισπανίας, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους ανθρώπους της ομάδας.

«Μία συνεργασία μεταξύ μιας ομάδας της Φόρμουλα 1 και μιας ομάδας ποδοσφαίρου δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν. Φυσικά, αναφερόμαστε στα δύο κορυφαία σπορ. Η Sauber και η Τσέλσι, έχουν κοινά εμπορικά και αθλητικά θέματα και ανυπομονούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Ακόμη θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα για την παρουσία της στον τελικό του Champions League», ήταν τα λόγια του διευθύνοντα συμβούλου της Sauber, Μονίσα Κάλτενμπορν.

Ταυτόχρονα, το σήμα της Sauber θα φαίνεται στις εντός έδρας αναμετρήσεις των «μπλε».

«Φέτος είναι μία χρονιά που γιορτάζουμε τα 20 χρόνια στο πρωτάθλημα, όσα και η Sauber στην F1. Μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοσοφίες, σχετικά με την οργάνωση και την εξέλιξη ταλέντων για τη συνεχή βελτίωση και επιτυχία. Με αυτή τη συνεργασία θα ωφεληθούμε και οι δύο, με τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μοναδικές ευκαιρίες. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος», ανέφερε εκπρόσωπος της Τσέλσι.
Newsbeast.gr | AUTOMOTO : Η Τσέλσι στη Formula 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου