Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε ο ιερέας που έδειξε gay πορνό σε γονείς

Ζήτησε συγγνώμη «για το κακό που προκάλεσε» Παρελθόν από την ενορία του αποτελεί πλέον ο ιερέας Martin McVeigh, στην Ιρλανδία, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του, σύμφωνα
με το CNN.

O Martin McVeigh έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής μίας πρωτοφανούς ιστορίας όταν είχε αναλάβει να πραγματοποιήσει μια ομιλία για την Πρώτη Κοινωνία σε 26 γονείς και ένα 8χρονο.

Όταν τοποθέτησε το USB stick στον υπολογιστή, αντί να εμφανιστεί η παρουσίαση που είχε ετοιμάσει για το εκκλησίασμα, παρουσιάστηκαν εικόνες σκληρού ομοφυλοφιλικού πορνό!

O ιερέας παραδέχτηκε ότι κατέστρεψε ένα memory stick που περιείχε «ακατάλληλες εικόνες» ύστερα από μια εκκλησιαστική έρευνα που προέκυψε από αναφορές ότι έδειξε κατά λάθος εικόνες γυμνών ανδρών στους γονείς των παιδιών.

Σε δήλωσή του ο McVeigh ζήτησε συγγνώμη «για το κακό που προκάλεσε» και για την «αποτυχία του να ελέγξει την παρουσίαση του εκ των προτέρων».

Ωστόσο, ο ίδιος επέμεινε ότι «δεν είμαι υπεύθυνος για την παρουσία των παράνομων εικόνων και σε αυτό σας ζητώ να αποδεχθεί την αθωότητά μου».

«Με την ελπίδα να απαλύνω τoν διχασμό και τον πόνο μέσα στην κοινότητα, έχω πάρει την απόφαση να ζητήσω από τον Καρδινάλιο Brady να μου επιτρέψει να αποχωρήσω από την ενορία του Pomeroy και να λάβω εκπαιδευτική άδεια», δήλωσε ο McVeigh.
Newsbeast.gr | ΚΟΣΜΟΣ : Παραιτήθηκε ο ιερέας που έδειξε gay πορνό σε γονείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου