Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τη βλέπει στα όνειρά του!

Την ερωτεύτηκε στον... ύπνο του! Ο νεαρός που εκπροσωπεί τη Νορβηγία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision δεν το κρύβει ότι βλέπει την Ηβη Αδάμου στα όνειρά του και δηλώνει πως για το βραβείο θα...
κονταροχτυπηθεί μαζί της.

Η αλήθεια είναι πως η Ηβη Αδάμου, η οποία, ως γνωστόν, εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «La La Love», έχει κάψει πολλές καρδιές. Στο βιντεοκλίπ του κομματιού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και έρχεται δεύτερο σε θέαση από τους εκατομμύρια επισκέπτες της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Ενωσης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (EBU), εμφανίζεται ως μια γλυκιά Χιονάτη που πραγματικά εκπέμπει πολύ ερωτισμό.

Ανάμεσα στους θαυμαστές της που έχουν... τσιμπηθεί με την όμορφη εξωτερική της εμφάνιση είναι και ο Νορβηγός Tooji, ο οποίος συμμετέχει στον διαγωνισμό με το κομμάτι «Stay» και φιλοδοξεί να κερδίσει την πρώτη θέση δίνοντας ξανά στη χώρα του την πρωτιά μετά τον Αλεξάντερ Ρίμπακ.

Ο Tooji μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό κανάλι oikotimes.com, που ασχολείται με θέματα της Eurovision, ότι «είδε στον ύπνο του πως διαγωνιζόταν με την Ηβη για το ποιος θα κερδίσει την πρώτη θέση...».

Είπε και άλλα τέτοια, που μάλλον δείχνουν ότι το νεαρό αγόρι είναι γοητευμένο με την όμορφη Κυπριωτοπούλα. Μακάρι το όνειρό του να βγει πραγματικότητα και στον τελικό να είναι αυτά τα δύο παιδιά που θα κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση.

Μέχρι τότε όμως πρέπει και οι δύο να περάσουν το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού που είναι ο ημιτελικός. Η Ηβη διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό στις 22 Μαΐου και ο Tooji στον δεύτερο που γίνεται στις 24 Μαΐου.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Τη βλέπει στα όνειρά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου