Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μαθήματα fitness από το "κορμί", που σχεδόν πενηντάρισε

Οδεύει προς τα πενήντα χρόνια της, αλλά αυτό δεν την πτοεί. Το σούπερ μόντελ από την Αυστραλία, η Ελ ΜακΦέρσον ή αλλιώς «το κορμί», όπως είναι το προσωνύμιό της, πόζαρε για το εξώφυλλο περιοδικού υγιεινής διατροφής και απέδειξε πως διατηρεί το σώμα της σε άριστη κατάσταση. Το μυστικό της; Η καθημερινή άθληση!

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και αυτό επιβεβαιώνεται με τον πιο τρανό τρόπο στο πρόσωπο της
48χρονης καλλονής. Κάθε μοντέλο έχει τα δικά του μυστικά ομορφιάς και διατήρησης του σώματός του, αλλά όλα έχουν έναν κοινό παρανομαστή: τον υγιεινό τρόπο ζωής. Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, χρειάζονται πολλές θυσίες, αλλά πλέον για την Ελ ΜακΦέρσον η άθληση είναι τρόπος ζωής.

«Αθλούμαι κάθε μέρα τουλάχιστον μία ώρα με διαφόρους τρόπους. Αν είμαι στο βουνό, θα πάω για σκι, ενώ αν είμαι κοντά στο νερό, θα κολυμπήσω. Μπορεί επίσης να κάνω γιόγκα ή αεροβική γυμναστική» αποκάλυψε και συνέχισε: «Μου αρέσει το τρέξιμο και πάντα, όπου κι αν πάω, έχω μαζί μου αθλητικά παπούτσια και ένα iPod για να ακούω μουσική. Το τρέξιμο δεν είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρούμαι σε φόρμα, όμως είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αυξήσω τη σωματική μου δύναμη και ταυτόχρονα να εξερευνήσω άγνωστες γωνιές της κάθε πόλης όπου ταξιδεύω».

«ΜΕ ΤΣΑΚΙΖΕ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ»
Την άψογη σιλουέτα τής ΜακΦέρσον θα ζήλευαν ακόμα και 20χρονα μοντέλα, με την ίδια να αισθάνεται πολύ άνετα με το κορμί της. «Είμαι σχεδόν πενήντα χρόνων και προφανώς δεν έχω το ίδιο σώμα που είχα στα είκοσι. Ούτε όμως και το μυαλό μου είναι το ίδιο. Κάποτε, ήμουν τσακισμένη από την ανασφάλεια, ενώ σήμερα είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου» παραδέχεται γεμάτη αυτοπεποίθηση. «Ο στόχος μου είναι να νιώθω χαρούμενη, δυνατή, υπομονετική και υγιής, χωρίς το άγχος της ζυγαριάς και της αυσττηρής δίαιτας».

FASHION STAR
Πιο ώριμη από ποτέ και έχοντας μια ολοκληρωμένη ζωή, η ΜακΦέρσον παραμένει πιστή στη μόδα αλλά μακριά από τα catwalks, κοντά όμως σε νέους, επίδοξους σχεδιαστές που σίγουρα θα έχουν πολλά να μάθουν από την πολύχρονη πείρα της. Το ριάλιτι σόου «Fashion Star», το οποίο παρουσιάζει, πάει πολύ καλά στις ΗΠΑ, όπου προβάλλεται από το δίκτυο NBC.

Ηδη έχουν προβληθεί τα πρώτα πέντε επεισόδια του σόου, με τη ΜακΦέρσον να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στον ρόλο της παρουσιάστριας. Η κριτική επιτροπή του «Fashion Star» έχει και χρώμα ελληνικό, καθώς σε αυτήν συμμετέχει ο σχεδιαστής Τζον Βαρβάτος, μαζί με την απροσδόκητα πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας Τζέσικα Σίμπσον και τη δημοφιλή τηλεπερσόνα Νικόλ Ρίτσι.

Χώρισε από τον ζάπλουτο Τζεφ Σόφερ
Αν και είναι φρεσκοχωρισμένη, παραμένει απτόητη και γεμάτη όρεξη για ζωή. Τον περασμένο μήνα και ύστερα από δύο χρόνων σχέση, έπεσαν οι τίτλοι τέλους με τον 43χρονο ζάμπλουτο ιδιοκτήτη ξενοδοχείων Τζεφ Σόφερ. Χωρίς να διευκρινιστούν τα αίτια του χωρισμού, οι φήμες λένε πως η Ελ δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον πρώην της και πατέρα των δύο παιδιών της, τον Γάλλο χρηματιστή Αρπάντ Μπισόν. Ο τελευταίος διατηρεί δεσμό με την ηθοποιό Ούμα Θέρμαν, η οποία μάλιστα περιμένει το παιδί του.

Πάντως, η σχέση της με τον Σόφερ δεν ήταν και η καλύτερη, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο έβαζαν σημαντικά εμπόδια στην ευτυχία τους. Για χάρη του μετακόμισε στην Αμερική, αλλά ο δεσμός τους δεν άντεξε.

«Ηταν σαν να έβγαιναν ραντεβού για δύο χρόνια, με περιόδους μεγάλων διαλειμμάτων» αναφέρει άνθρωπος του περιβάλλοντος της Μακφέρσον. «Συνήθιζε να επισκέπτεται τον Τζεφ στο Μαϊάμι, αλλά δεν πέρασαν ούτε μία φορά Χριστούγεννα μαζί» αποκαλύπτει.

Πρόσφατα, εθεάθη σε εκδήλωση μαζί με τον ηθοποιό Ζακάρι Λιβάι, δίνοντας αφορμή για σχόλια. Η απάντηση ήρθε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από τον εκπρόσωπο Τύπου της 48χρονης καλλονής: «Η Ελ ΜακΦέρσον δεν έχει σχέση με κανέναν αυτήν την περίοδο».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗΣΜαθήματα fitness από το "κορμί", που σχεδόν πενηντάρισε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου