Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τρόμος για εκατοντάδες άντρες που είχαν συνευρεθεί με τη Ρωσίδα!

Στον Κορυδαλλό οδηγείται αυτή την ώρα η 22χρονη ρωσίδα ιερόδουλη Tatiana Bukhtoyarova, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα. Η ίδια αν και ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ότι δεν γνώριζε πως ήταν φορέας, δεν κατάφερε να γίνει πιστευτή και έτσι από σήμερα θα βρίσκεται στο νοσοκομείο του
Σωφρονιστικού Ιδρύματος.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες κλήσεις έχει δεχτεί το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)  από άντρες που είχαν επισκεφθεί τον παράνομο οίκο ανοχής (Αχαρνών και Φωκαίας 22) εκεί όπου εργαζόταν η νεαρή ρωσίδα ιερόδουλη, που είναι φορέας του ιού HIV.

Όλοι ζητούν να υποβληθούν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν μολυνθεί με τον ιό που προκαλεί το AIDS.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών φαίνεται πως δεν ελάμβαναν προφυλάξεις κατά την επαφή τους με την οροθετική ρωσίδα ιερόδουλη.

Ωστόσο, τρεις από τους δεκάδες πελάτες της περασμένης εβδομάδας «γλίτωσαν» στο παρά πέντε από τη μόλυνση, καθώς έσπευσαν το Σάββατο το πρωί (λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το ΚΕΕΛΠΝΟ) να υποβληθούν σε χημειοπροφύλαξη, αποτρέποντας έτσι την «εισβολή» του ιού HIV στον οργανισμό τους.

Η άμεση κινητοποίηση των τριών νεαρών αντρών, που έγινε μέσα στο 48ωρο από την ερωτική επαφή, στάθηκε σωτήρια, καθώς είναι βέβαιο ότι αυτοί δεν έχουν καταστεί ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου