Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αναζητούνται όσοι νοίκιαζαν σε λαθρομετανάστες - Ελλάδα

Νέα μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιεί ελέγχους σε διαμερίσματα, όπου
διαμένουν λαθρομετανάστες.

Η αναζήτηση των ιδιοκτητών έγινε και σήμερα - Κυριακή από τα μικτά κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), του Δήμου Αθηναίων και του αρμόδιου Εθνικού Φορέα για τα Λοιμώδη Νοσήματα (Κ.ΕΛ.Π.ΝΟ), με την παρουσία των Εισαγγελικών Αρχών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν σε πέντε διαμερίσματα να διαμένουν 61 λαθρομετανάστες, από τους οποίους 39 προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, καθώς δεν έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα και κρατούνται για επιστροφή στη χώρα τους. 

Οι 39 μετανάστες εξετάστηκαν από τους γιατρούς του Κ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που συμμετέχουν στα μικτά κλιμάκια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν μολυσματικές ή μεταδοτικές ασθένειες ή άλλα λοιμώδη νοσήματα. Συνελήφθη επίσης, ένας ακόμα αλλοδαπός, ενοικιαστής του διαμερίσματος, ο οποίος εισέπραττε από τους μετανάστες χρήματα για την εξασφάλιση σε αυτούς στέγης.

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Αναζητούνται όσοι νοίκιαζαν σε λαθρομετανάστες - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου