Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Hi-tech λιμουζίνα για... λίγους

Μπροστά της όλες οι άλλες μοιάζουν με φτωχούς συγγενείς. Η Cadillac Escalade ESV
δεν είναι απλώς μια υπερπολυτελής λιμουζίνα.
 
Πέραν της πολυτέλειας, παρέχει απίστευτες δυνατότητες στους επιβάτες της. Είναι ένα όχημα που διαθέτει γραφείο, μπαρ, υπολογιστές, μεγάλη τηλεόραση, ηχοσύστημα, ακόμη και ποδήλατο γυμναστικής. Με όλα αυτά, πώς να μην υπόσχεται ονειρικά ταξίδια...

Για τους περισσότερους από εμάς, ένα ταξίδι με αυτοκίνητο σημαίνει ακόμη και στρίμωγμα. Ξέρουμε πως θα μας λείψουν ανέσεις του σπιτιού μας, ωστόσο το επιλέγουμε για να αλλάξουμε περιβάλλον και εικόνες.

Για όποιον μπορεί να διαθέσει όμως πολύ περισσότερα χρήματα, έστω για ενοικίαση, η αλλαγή περιβάλλοντος και εικόνων ξεκινά μόλις επιβιβαστεί στην πολυτελή λιμουζίνα.

Μπορεί να ονειρευτεί, αλλά και να κάνει πολύ πιο «γήινα» πράγματα, όπως να δουλέψει, να ξεμουδιάσει, να παρακολουθήσει ταινίες, να ακούσει μουσική και ταυτόχρονα να απολαμβάνει το ποτό του από το καλά... ενημερωμένο μπαρ της λιμουζίνας. Και αν παρ’ όλα αυτά κουραστεί, τα καθίσματα γίνονται κρεβάτι, ώστε να πάρει και έναν ύπνο!

Η Cadillac Escalade ESV, η οποία δημιουργήθηκε από την αμερικανική εταιρεία αυτοκινήτων Becker Automotive Designs, διαθέτει ό,τι απαιτείται για να έχει πολυτέλεια ακόμη και στην κατασκευή της.

Σχεδιασμός προσεγμένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ξύλινες επενδύσεις ώστε ο χώρος να αποπνέει ζεστασιά, και φυσικά δερμάτινα καθίσματα.

Το κόστος του πολυτελούς οχήματος κυμαίνεται ανάμεσα στα 100.000 και τα 200.000 ευρώ, ανάλογα με τις προδιαγραφές που επιλέγει ο αγοραστής. Υπάρχει επιλογή για θωράκιση, ενώ ο εξοπλισμός μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη, όσο ακραία και αν είναι.

Στη διαφήμιση, η εταιρεία Becker τονίζει ότι η λιμουζίναα είναι η ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη και ότι στις μικρές ή τις μεγάλες μετακινήσεις μπορείς να έχεις όλα τα πλεονεκτήματα που βρίσκεις στο γραφείο ή στο σπίτι σου.

«Η Cadillac Escalade ESV σάς επιτρέπει να χαλαρώσετε, αλλά και να εργαστείτε παραγωγικά. Είναι εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις και τις παροχές ενός γραφείου: διαχείριση αλληλογραφίας, πρόσβαση στο Διαδίκτυο και ενημέρωση της κίνησης του Χρηματιστηρίου και των αγορών. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις ή να διοργανώσετε τηλεδιασκέψεις. Το κινητό γραφείο της Becker επιτρέπει επικοινωνία με βίντεο και φωνή ανά πάσα στιγμή».


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ
Hi-tech λιμουζίνα για... λίγους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου