Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Χριστόφορος γοήτευσε την Κατρίν Ντενέβ

Στη μεγάλη οθόνη υποδύονται το ζευγάρι, όμως φαίνεται πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μόνο αδιάφορη δεν άφησε τη μεγάλη ντίβα
του κινηματογράφου Κατρίν Ντενέβ.
  
Μπορεί το story της νέας υπερπαραγωγής του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» να θέλει την Κατριν Ντενέβ να υποδύεται την Αικατερίνη της Ρωσίας και τον Ελληνα ζεν πρεμιέ τον εραστή της, πρίγκιπα Ποτέμκιν, όμως άλλη μία φορά η ζωή αντιγράφει το σενάριο.

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στη Ρωσία για τις πρόβες και τα γυρίσματα της ταινίας, οι δύο πρωταγωνιστές φαίνεται να είχαν ιδιαίτερη χημεία και δεν ήταν λίγες οι φορές που η κουβέντες τους συνεχίζονταν ακόμα και εκτός πλατό.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που κάνει το ντεμπούτο του σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή και μάλιστα ξενόγλωσση, φαίνεται να απόλαυσε τα γυρίσματα στη Ρωσία, τόσο που δεν ήθελε να τελειώσουν. Το ίδιο όμως φαίνεται να αισθανόταν και η μεγάλη ντίβα του γαλλικού σινεμά, αφού στο πρόσωπο του Ελληνα πρωταγωνιστή βρήκε ένα φίλο.

Οσοι έβλεπαν τον Χριστόφορο με ρούχα εποχής, να ενσαρκώνει τον Ρώσο πρίγκιπα, είχαν να λένε πως τα αγγλικά του είναι τέλεια αλλά και η γοητεία του μοναδική. Αυτά, σε συνδυασμό με το υποκριτικό του ταλέντο, έδιναν μία άλλη εικόνα και ζωντάνευαν έναν ήρωα αλλά και έναν έρωτα που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις σκηνές της Κατρίν Ντενέβ πλάι της είναι πάντα ο Χριστόφορος αλλά και ο Σεμπάστιαν Κοχ που υποδύεται τον Ιωάννη Βαρβάκη, τον οποίο θα «χρησιμοποιήσει» η Αικατερίνη για να πειράξει τον αγαπημένο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», επειδή και ο Χριστόφορος εκτός από πρωταγωνιστής είναι και σκηνοθέτης, πολλές φορές αντί να πηγαίνει ο Γιάννης Σμαραγδής και να δίνει οδηγίες στην Κατρίν Ντενέβ, πράγματα που ήθελε ναα τα περάσει πλαγίως τα έλεγε στον Χριστόφορο γνωρίζοντας πως είχε τον τρόπο να την πείσει.


Ο Ελληνας πρωταγωνιστής και η «ωραία» του σινεμά προτιμούσαν να δειπνούν παρέα τα βράδια συζητώντας για τους ρόλους τους αλλά και γνωρίζοντας καλυτέρα ο ένας τον άλλον. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα γυρίσματα βέβαια ολοκληρώθηκαν τη Μεγάλη Παρασκευή, ωστόσο η γνωριμία του Χριστόφορου με την Κατρίν θα έχει συνέχεια… Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες 11 Οκτωβρίου από τη Feelgood.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
Ο Χριστόφορος γοήτευσε την Κατρίν Ντενέβ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου