Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σε απεργία πείνας από την Παρασκευή η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη

- Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της ήταν ρητή εντολή της ίδιας να το ανακοινώσει εκείνος
- Αναφέρει επίσης ότι το παιδί του ζεύγους Τσοχατζόπουλου έχει μείνει χωρίς πατέρα και μητέρα και
αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα
- Είπε ότι και η εντολέας του είναι σε κακή κατάστασηΑπεργία πείνας ξεκίνησε από την Παρασκευή οπότε και διατάχθηκε η προφυλάκισή της, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βασίλη Χειρδάρη, η πελάτισσά του, κλαίει συνέχεια και η κατάστασή της είναι όπως είπε δραματική. "Της λείπει πολύ το παιδί της. Από την ημέρα που μπήκε στην φυλακή μέχρι και σήμερα, έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και δηλώνει ότι θα την συνεχίσει μέχρις εσχάτων", είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Η κα Σταμάτη θεωρεί ότι ήταν άδικο αυτό που έγινε, δηλαδή, ένα παιδί 5 ετών να είναι μόνο του, χωρίς την μάνα του και τον πατέρα του. Είναι αποφασισμένη να το συνεχίσει. Είναι μια αμετάκλητη απόφαση που θα την τηρήσει μέχρις εσχάτων", είπε ο κ. Χειρδάρης.

Το παιδί, σύμφωνα με τον δικηγόρο αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και όταν ρωτήθηκε από το Newsit σχετικά με την απεργία πείνας, είπε ότι ήταν ρητή εντολή της κας Σταμάτη να το κοινοποιήσει ως ο συνήγορος της.

Την ίδια ώρα, το Newsit αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις συνθήκες κράτησης της Αρετής Τσοχατζοπούλου αλλά και για το πως αντιδρά η ίδια μετά τη προφυλάκισή της από την περασμένη Πέμπτη.

NewsIt.gr: Σε απεργία πείνας από την Παρασκευή η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου