Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ντύνεται νυφούλα η Τζένη!

Υστερα από ένα χρόνο σχέσης θα το πάρει το κορίτσι! Ο λόγος για το πρώην μοντέλο Τζένη Τζιβεριώτη και τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο που αποφάσισαν να ενωθούν
με τα ιερά δεσμά του γάμου.
   
Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε σε καθημερινή εφημερίδα και οι δυο τους βρίσκονται σε πυρετώδΕΙς προετοιμασίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο γάμος τους θα γίνει τον Ιούλιο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και κουμπάροι θα είναι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Η μελαχρινή καλλονή μίλησε μάλιστα στην «Espresso» για την ευτυχισμένη περίοδο που διανύει.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ο άντρας που είμαι μαζί του είναι αυτός που με έκανε να πάρω τη μεγάλη απόφαση και να πω το “ναι”».

Η πρόταση γάμου έγινε πριν δυο μήνες. Ο Γιάννης είχε κανονίσει ένα ρομαντικό δείπνο και κάποια στιγμή τής έδωσε το δαχτυλίδι και της έκανε την πρόταση. Η μελαχρινή καλλονή δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ύστερα από λίγα λεπτά είπε το μεγάλο «ναι».

Το λαμπερό ζευγάρι στα μέσα Μαρτίου είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του, στο Μέγαρο Μουσικής, στην παράσταση «Η Σμύρνη του έρωτα» με τον Γιάννη Κότσιρα, και στο πέρασμά τους τα φλας άστραψαν. Οσο για τον Γιάννη Τσακουμάκο, είναι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων εδώ και ένα χρόνο.

Ο επιχειρηματίας είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει τη δημοσιότητα, κάτι που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους σεβάστηκε η Τζένη. Η μελαχρινή καλλονή απέχει από τον χώρο του modeling εδώ και δύο χρόνια και ασχολείται με το μαγαζί που έχει στον τόπο καταγωγής της, τη Σπάρτη.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Ντύνεται νυφούλα η Τζένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου