Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το παιχνίδι των τριών ηθοποιών

Οι Πέτρος Λαγούτης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Αλέξανδρος Αμερικάνος, οι οποίοι συνυπάρχουν στα πλατό της δημοφιλούς, καθημερινής τηλεοπτικής σειράς
«Είναι στιγμές», ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα παιχνίδι με τον κόσμο: να ανακαλύψουν ατάκες και τραγούδια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.
  
Την περασμένη Τετάρτη αναβίωσαν ατάκες και τραγούδια από πολυαγαπημένους πρωταγωνιστές θρυλικών ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου. Ατάκες όπως αυτές που είπαν η Ιλυα Λιβυκού, η Μάρω Κοντού, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Βασίλης Λογοθετίδης, ο Δημήτρης Χορν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και τόσοι άλλοι σε ταινίες όπως «Δεσποινίς ετών 39», «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα», «Ζητείται ψεύτης», «Κάλπικη λίρα», «Μια ζωή την έχουμε» και πολλές άλλες. Ολα αυτά στο restaurant «Altamira» στο Κολωνάκι, όπου κάθε Τετάρτη βράδυ εκτυλίσσονται πρωτότυποι διαγωνισμοί με έπαθλο.

Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν, Πέτρος, Μαριλίτα και Αλέξανδρος διάβαζαν δυνατά αστείες ατάκες, την ώρα που τα θρυλικά τραγούδια αποδίδονταν ζωντανά από τον πιανίστα Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου και την τραγουδίστρια Νάσια Γκόφα.

Οι παρέες που κάθονταν στα τραπέζια καλούνταν να βρουν τη σωστή απάντηση. Οποια παρέα απαντούσε πρώτη, κέρδιζε πόντους. Οι τρεις ηθοποιοί εκτελούσαν και χρέη κριτικής επιτροπής.

Η παρέα που συγκέντρωσε στο τέλος τους περισσότερους πόντους κέρδισε δωρεάν γλυκά και ποτά καθώς και προσκλήσεις για το θεατρικό έργο «Μέθοδος Γκρόνχομλ» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Λαγούτης.


ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Το παιχνίδι των τριών ηθοποιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου