Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η καθηγήτρια γιόγκα που άλλαξε τον Μπόλντουιν

Μπορεί η Χιλάρια Τόμας να μην ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως για τον Αλεκ Μπόλντουιν είναι η σημαντικότερη
γυναίκα στον κόσμο.
  
Η 28χρονη καθηγήτρια γιόγκα και ιδιοκτήτρια του κέντρου Yoga Vida στην καρδιά της Νέας Υόρκης κατάφερε να χαρίσει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη του 54χρονου ηθοποιού, δέκα χρόνια μετά το πολυτάραχο διαζύγιό του από την Κιμ Μπάσιντζερ.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε την ημέρα των γενεθλίων του Μπόλντουιν, στις αρχές Απριλίου, ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέση, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει ορίσει ημερομηνία γάμου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινό τους στέκι και έπιασαν πολύ γρήγορα την κουβέντα. Η σχέση τους προχώρησε περισσότερο, όταν εκείνη προσφέρθηκε να του κάνει μαθήματα γιόγκα στο κέντρο της.

Ενα μήνα μετά έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, στην απονομή των Tony Awards, μαρτυρώντας ότι η σχέση τους είχε εξαρχής σοβαρό χαρακτήρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο καιρό αργότερα με δηλώσεις του ίδιου του Μπόλντουιν στον Τύπο.

«Ξαφνικά βρέθηκα να έχω κάτι πολύ αληθινό στη ζωή μου» είχε πει χαρακτηριστικά στην «Daily Beast» αμέσως μετά την απόφασή τους να συγκατοικήσουν.

Οσοι τον ξέρουν από κοντά πάντως λένε ότι η 28χρονη Ισπανίδα κατάφερε να τον κάνει άλλον άνθρωπο, καθώς όχι μόνο κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά και να ανανεώσει την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά βελτίωσε σημαντικά και τη συμπεριφορά του.

Τα βίαια ξεσπάσματα θυμού του αποτελούν πλέον παρελθόν και όλοι μιλούν για τον πιο ήρεμο και ευγενικό Μπόλντουιν που γνώρισαν ποτέ. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι ότι η κόρη του Αϊρλαντ παραμένει πρώτη του προτεραιότητα.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ
Η καθηγήτρια γιόγκα που άλλαξε τον Μπόλντουιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου