Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τα σχέδια της ντίβας

Οι ατυχίες και οι ανατροπές δεν πτοούν την ντίβα του θεάτρου. Η Μιμή Ντενίση αντιμετωπίζει με υπομονή το ατύχημα που την οδήγησε στο χειρουργείο και την ανάγκασε να αναβάλει τα θεατρικά της σχέδια στην Κύπρο, και ετοιμάζεται
για μια νέα αρχή στην Αθήνα αναζητώντας καινούργια θεατρική στέγη.
 
Η Μιμή Ντενίση δεν το βάζει κάτω! Μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο της Λευκωσίας, στο οποίο νοσηλευόταν λόγω του ατυχήματος που είχε με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί στον μηρό, ήρθε στην Αθήνα για να βρεθεί κοντά στην κόρη της Μαριτίνα, τη μητέρα της και τα άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τις μέρες του Πάσχα τις πέρασε οικογενειακά στο εξοχικό της στη Μαλαισίνα και τώρα βρίσκεται στο νεοκλασικό σπίτι της στην Αθήνα, το πανέμορφο ησυχαστήριό της, όπου κάνει σχέδια για το μέλλον.

«Η Μιμή δεν μπορεί να κάτσει ήσυχη με τίποτα. Από την πρώτη στιγμή που αισθάνθηκε καλύτερα άρχισε να ασχολείται με τον ίδιο ζήλο που έχει πάντα για τα επαγγελματικά της. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα είναι τρεις μήνες περίπου που ταλαιπωρείται, αλλά είναι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και θέλει να ξεπερνάει τα πάντα με υπομονή και θετική σκέψη. Γύρω στα μέσα του Μαΐου της έχουν πει οι γιατροί ότι θα μπορεί να περπατάει χωρίς τη βοήθεια της πατερίτσας» λέει στην «Espresso» πηγή από το στενό περιβάλλον της πρωταγωνίστριας.

Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με την Ολυμπία Δουκάκη, τη συμπρωταγωνίστριά της στην παράσταση «Μαμά πού πας;», η οποία ήταν να ανέβει στον ΘΟΚ στις αρχές Μαρτίου, αλλά λόγω του ατυχήματός της αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», αυτή την εποχή η κυρία Ντενίση έχει αφιερωθεί στην αναζήτηση ενός καινούργιου θεάτρου το οποίο θα στεγάσει τα επόμενα θεατρικά της σχέδια, μετά τη τέλος του συμβολαίου της με το θέατρο «Ιλίσια».

«Η Μιμή ψάχνει για μια σκηνή στο Γκάζι, στο Θησείο ή και στο κέντρο της Αθήνας ακόμα. Αυτό όμως που θέλει δεν είναι ένα κλασικό θέατρο του τύπου που είχε τόσα χρόνια, αλλά μια εναλλακτική σκηνή για να μπορεί να φιλοξενεί πιο προχωρημένες παραστάσεις και μουσικές βραδιές…» αποκαλύπτει η ίδια πηγή.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ
Τα σχέδια της ντίβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου