Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Θρίλερ με τους "Βασιλιάδες"

Κορυφώνεται το θρίλερ με τους «Βασιλιάδες», καθώς οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για το αν η σειρά θα εξακολουθήσει να βγαίνει στον αέρα ή θα ρίξει ξαφνικά τίτλους τέλους.

Είναι η σειρά που σημειώνει την υψηλότερη τηλεθέαση της σεζόν. Οι «Βασιλιάδες» φέρνουν πραγματικά… βασιλικές τηλεθεάσεις στο
MEGA, εξολοθρεύοντας τους αντιπάλους τους στο τηλεοπτικό τοπίο. Παρά την επιτυχία τους όμως, οι συντελεστές ζουν… φτωχικά, καθώς ύστερα από μήνες σκληρής δουλειάς παραμένουν απλήρωτοι. Πριν από τα Χριστούγεννα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο και μάλιστα γυρίστηκαν και καμιά εικοσαριά επεισόδια για τον δεύτερο κύκλο, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να προβληθεί την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, στις αρχές του Φεβρουαρίου υπήρξε θρίλερ για το αν η σειρά θα συνέχιζε να βγαίνει στον αέρα, καθώς η εταιρεία παραγωγής ζητούσε να λάβει κάποια χρήματα από το MEGA για να της παραδώσει τα υπόλοιπα επεισόδια της φετινής σεζόν. Ολα τότε ήταν στον αέρα και κανείς δεν ήξερε τι επρόκειτο να γίνει!

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», πριν από λίγο καιρό και έπειτα από συνεχείς συσκέψεις μεταξύ στελεχών του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής (Studio ΑΤΑ) υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ολα φάνηκαν ότι κινούνται σε καλό δρόμο, καθώς μάλιστα δόθηκε από το κανάλι της Μεσογείων μέρος των χρημάτων που οφείλονται στην εταιρεία παραγωγής. Βέβαια, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι οι «Βασιλιάδες» δεν είναι η μόνη παραγωγή που κάνει το Studio ΑΤΑ, αφού εκτός από τη συγκεκριμένη σειρά έχει αναλάβει την παραγωγή πολλών ακόμα, όπως τα «Master Chef» και «Master Chef Junior», που επίσης έκαναν πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.

Μάλιστα, για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής τα γυρίσματα έχουν γίνει, αλλά το MEGA πάάγωσε την προβολή του μεταθέτοντάς το στην επόμενη σεζόν. Τα χρήματα λοιπόν που δόθηκαν ήταν μέρος των οφειλών για όλες τις πετυχημένες παραγωγές της εταιρείας προκειμένου να καλύψει τις υποχρεώσεις της, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας το MEGA θα δώσει και άλλα χρήματα σε αυτήν. Ετσι, φαίνεται ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών αποκαταστάθηκαν, τα επεισόδια των «Βασιλιάδων» της φετινής σεζόν παραδόθηκαν και έτσι η πολύ επιτυχημένη σειρά θα συνεχίσει να μεταδίδεται μέχρι το τέλος Μαΐου, οπότε και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος.

Ωστόσο, το θρίλερ παραμένει για το τι θα γίνει με τον δεύτερο κύκλο, καθώς οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για το αν η σειρά θα βγει την επόμενη σεζόν on air ή θα ρίξει φέτος τίτλους τέλους. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι συντελεστές των «Βασιλιάδων» παραμένουν απλήρωτοι και περιμένουν να λάβουν και αυτοί το κατιτί τους τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, από την εταιρεία παραγωγής τους έχουν ενημερώσει ότι θα λάβουν μέρος της αμοιβής τους το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και έτσι όλοι περιμένουν να δουν αν αυτό θα συμβεί. Βέβαια, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής, όπως μάλιστα έχουν επισημάνει και σε δηλώσεις τους πολλοί από τους ηθοποιούς, είναι εντάξει στις συναλλαγές της με τους συνεργάτες της στα τόσα χρόνια παρουσίας της στον χώρο.

Κάτι που ισχύει και για το MEGA, το οποίο τόσα χρόνια έχει προβάλει αρκετές από τις μεγαλύτερες εγχώριες παραγωγές. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες όμως που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο σε συνδυασμό με τη μεγάλη μείωση των διαφημιστικών εσόδων έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και δη ρευστότητας, με αποτέλεσμα να υπάρχει «στάση πληρωμών».

Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι και οι δύο πλευρές τις επόμενες ημέρες να τηρήσουν τις συμφωνίες που έχουν κάνει και το MEGA να δώσει μέρος των οφειλών του στην εταιρεία παραγωγής, ώστε και το Studio ΑΤΑ να πληρώσει τους συντελεστές της εκπομπής. Ετσι, όλα θα μπουν ξανά στον δρόμο τους και τον Σεπτέμβριο οι κάμερες της σειράς θα αρχίσουν να γράφουν ξανά τις περιπέτειες των «Βασιλιάδων». Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξουν άλλου είδους, δυσάρεστες περιπέτειες!


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ
Θρίλερ με τους "Βασιλιάδες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου