Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Εκδικητική η έξωσή μου" λέει (με επιστολή δικηγόρου) ο "Mr Lak"

Εκδικητικούς λόγους επικαλείται ο Λάκης Γαβαλάς για την έξωσή του από το κτίριο της οδού Τσακάλωφ, όπου στεγαζόταν το κατάστημά του στο Κολωνάκι.
  
Σε επιστολή-απάντηση που έστειλε ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας Λάκης Γαβαλάς Α.Ε. Στέφανος Βέρροιος, με αφορμή το ρεπορτάζ της «Espresso» που δημοσιεύτηκε
στις 24/4/2012 και είχε τίτλο «Εξωση για χρέη στον Mr Lak», αναφέρει ότι ο εντολέας του είχε προκαταβάλει μισθώματα ύψους 450.000 ευρώ, αλλά και το ποσό των 70.000 ευρώ ως εγγύηση (σύνολο 520.000 ευρώ).

«Λόγω της οικονομικής κρίσης, η εταιρεία του Λάκη Γαβαλά για καθαρά οικονομικούς λόγους αποφάσισε να σταματήσει τη λειτουργία του καταστήματος στις 06/05/2012, γεγονός που γνωστοποίησε εμπρόθεσμα, έγκαιρα και εγγράφως στην ιδιοκτήτρια αυτού, στην οποία στη συνέχεια δήλωσε ρητά ότι θα της το παραδώσει ελεύθερο και κενό».

Συμφώνα με τον κ. Βέρροιο, η εταιρεία του επιχειρηματία τόσο προφορικά όσο και γραπτά πρότεινε συμψηφισμό των οφειλομένων μέχρι την απόδοση του εν λόγω καταστήματος, καθώς και της οφειλόμενης αποζημίωσης, λόγω καταγγελίας της μίσθωσης, οπότε απέμενε προς επιστροφή από την ιδιοκτήτρια προς την Λάκης Γαβαλάς Α.Ε. το ποσό των 169.024 ευρώ.

«Την καθ’ όλα καλόπιστη και έντιμη αυτή λύση η ιδιοκτήτρια την αρνήθηκε και προχώρησε στην έκδοση διαταγής απόδοσης μισθίου στο οποίο έχουν δημιουργηθεί σημαντικές εργασίες».

Στη συνέχεια ο νομικός σύμβουλος του «Mr Lak» προσθέτει: «Κατά της κοινοποιηθείσας στη Λάκης Γαβαλάς Α.Ε. διαταγή απόδοσης μισθίου η εταιρεία άσκησε εμπρόθεσμα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ανακοπή και αναστολή εκτέλεσης με αίτημα τη χορήγηση προσωρινής διαταγής, με ημερομηνία συζήτησης τις 24.4.2012. Η ιδιοκτήτρια όμως, κινούμενη από καθαρά εκδικητικούς λόγους αλλά και χάριν δημιουργίας εντυπώσεων, στις 21.4.2012 απέβαλε την εταιρεία από το μίσθιο αλλάζοντας την κλειδαριά αυτού».

Καταλήγοντας ο κ. Βέρροιος στην επιστολή του αναφέρει: «Επισημαίνω όλως ιδιαιτέρως ότι όλα τα ανωτέρω και κυρίως η οφειλή της ιδιοκτήτριας προς τη Λάκης Γαβαλάς Α.Ε., καθώς και το κόστος των ανακαινιστικών εργασιών αποδεικνύονται από επίσημα και αδιάβλητα έγγραφα».


ΜΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΔΙΑΝΑΚΗΣ
"Εκδικητική η έξωσή μου" λέει (με επιστολή δικηγόρου) ο "Mr Lak"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου