Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Από τις πασαρέλες στη δημοσιογραφία

Νέα επαγγελματικά ενδιαφέροντα έχει αποκτήσει εδώ και αρκετό καιρό το πρώην τοπ μόντελ Δαυίδ Σαμαράς. Συγκεκριμένα ο Δαυίδ γράφει σε καθημερινή free press εφημερίδα. Μάλιστα τα θέματα δεν του είναι καθόλου άγνωστα, αφού
ασχολείται με το lifestyle και τη μόδα, στα οποία έχει δουλέψει περίπου δεκαέξι χρόνια.
   
«Η δημοσιογραφία σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος χώρος, με τρομερές απαιτήσεις. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου συνέχεια ανοιχτά και να αντιλαμβάνεσαι οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου. Περνώντας στη αντίθετη μεριά, όχι του συνεντευξιαζόμενου αλλά του δημοσιογράφου, καταλαβαίνω πλέον πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα αυτό. Η δημοσιογραφία είναι κάτι το οποίο δεν έχω σπουδάσει, αλλά από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό είχα τη στήριξη των άλλων συναδέλφων πλέον, οι οποίοι με βοήθησαν αρκετά δίνοντάς μου να καταλάβω πώς πρέπει να κινούμαι στον χώρο και να αποφεύγω παγίδες» δήλωσε ο Δαυίδ Σαμαράς στην «Espresso».

Το πρώην μοντέλο παράλληλα με την εφημερίδα εργάζεται και σε νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Κολωνακίου, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης με μία δουλειά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.

«Πλέον τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν παλιά. Ευτυχώς, έζησα τα πολύ καλά χρόνια της μόδας και έβγαλα χρήματα, αλλά πλέον οι απαιτήσεις και οι καταστάσεις είναι τέτοιες που δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε με μία μόνο δουλειά. Τα πράγματα στη νυχτερινή ζωή σαφώς είναι δύσκολα, αλλά δουλεύω με ανθρώπους οι οποίοι εκτιμούν την προηγούμενη δουλειά μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους».


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Από τις πασαρέλες στη δημοσιογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου