Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ - Δ.Σ. ΚΕΛ 02/04/2012

Σας παραθέτουμε την τοποθέτηση της κας Άννας Ραφτοπούλου στο Δ.Σ. 02/04/12 σχετικά με το Κ.Ε.Λ.
Όσον αφορά την απάντηση της ΕΥΔΑΠ, κύριε Δήμαρχε, νομίζω ότι για ένα τόσο σοβαρό
θέμα, θα έπρεπε να είναι, τουλάχιστον πιο εμπεριστατωμένη. Εμένα, τουλάχιστον δεν με κάλυψε. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσετε τις επαφές με την ΕΥΔΑΠ και να ζητήσετε εμπεριστατωμένη απάντηση. Να μας που τους λόγους που μας απορρίπτουν από την σύνδεσή μας με την Ψυτάλλεια.
Τότε, μετά την εμπεριστατωμένη απάντηση δούμε ότι δεν μπορούμε, τότε να επανέλθουμε στο θέμα του ΚΕΛ που μια χαρά το θέτετε στην εισήγησή σας.
Ούτως ή άλλους είναι σε όλα αυτά που ζητάμε, κλειστού τύπου, λημματολάσπη κ.λπ. να μην τα επαναλαμβάνω.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να συζητήσουμε για την μελέτη, για την ανάθεση κ.λπ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μιλάτε μέσα για κάποιες μελέτες που θα γίνουν πρώτα και μετά να πάρουμε την οριστική απόφαση. Σε όλες, λοιπόν, αυτές τις μελέτες, νομίζω ότι δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο να βάλουμε μια ακόμη μελέτη. Και αυτή είναι της χωροθέτησης. Να δούμε. λοιπόν από ειδικούς ανθρώπους, ειδικά μελετητικά γραφεία, μήπως στην περιοχή μας υπάρχει κάποιος άλλος χώρος που να μπορεί να δεχθεί το ΚΕΛ με λιγότερα προβλήματα, και να αποφύγουμε το "Πλατύ Χωράφι" που είναι κοντά σε οικισμούς, υπάρχει πλούσια πανίδα, και όλα αυτά.
Τέλος θέλω να πω, το έχω ξαναπεί και στα πρώτα συμβούλια, το ξαναλέω και τώρα, ότι για ένα τόσο πολύ σοβαρό θέμα, για να μην δημιουργούνται όλα αυτά και ο καθένας μας να λέει το δικό του, θα ήταν καλό και για μένα θα ήταν σκόπιμο, να φτιάξετε μια διακομματική επιτροπή. Να μην είναι μόνο από την πλειοψηφία. Να υπάρχουν και άλλη άνθρωποι μέσα, της αντιπολίτευσης, οι αρχηγοί, όποιους νομίζετε εσείς, και κάτω από αυτό το κάτοπτρο να γίνονται οι συζητήσεις.

1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑΊΕς ΕΚΘΈΣΕΙς ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΓΡΑΦΕς ΑΝΝΟΥΛΑ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ? ΤΖΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου