Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Τόνυ - Ελενας

 Φουντώνει η κόντρα Τόνυ Μαυρίδη - Ελενας Παπαρίζου, αφού ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας έστειλε και άλλο εξώδικο μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Καρούζου ζητώντας τον διαχειριστικό έλεγχο της εταιρείας που είχαν οι δυο τους, παρουσία δικηγόρων και λογιστών.

Σύμφωνα με το προηγούμενο εξώδικο που είχε στείλει ο πρώην σύντροφος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, οι δυο τους είχαν συστήσει από κοινού μια ετερόρρυθμη εταιρεία. Η Ελενα διατηρούσε το 80% αυτής και ο Τόνυ το 20%. Αντικείμενο της εταιρείας ήταν αποκλειστικά και μόνο οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες της τραγουδίστριας και, όπως υποστηρίζει ο Τόνυ, δεν έλαβε ποτέ την παραμικρή αμοιβή που αντιστοιχούσε στο ποσοστό του.

Κομβικό σημείο που οριοθετούσε οικονομικά τη συναλλαγή αυτή, όπως υποστηρίζει ο Τόνυ, ήταν η πολυτελής μεζονέτα που είχαν αποκτήσει στη Γλυφάδα, την αποπληρωμή του δανείου για την οποία είχε αναλάβει η τραγουδίστρια. Ο Μαυρίδης ζητούσε τη διευθέτηση του θέματος, αφού υπήρχε κίνδυνος να κατασχεθεί το σπίτι, διότι, σύμφωνα με την πλευρά του, η τραγουδίστρια είχε σταματήσει την αποπληρωμή του δανείου.

Αυτή τη φορά ο πρώην μάνατζερ και σύντροφος της Ελενας ζητάει μέσω του δικηγόρου του να γίνει έλεγχος των κερδών αλλά και οποιουδήποτε χρέους υπάρχει στην εταιρεία, με την παρουσία των δικηγόρων και των δύο πλευρών αλλά και λογιστών, προκειμένου να πάρει ό,τι του αναλογεί από το 20% του ποσοστού του.

«Στείλαμε ένα τελευταίο εξώδικο και την καλούμε σε λογοδοσία για την εταιρεία στην οποία συμμετέχει με 20% ο κ. Μαυρίδης. Ζητάμε να παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία της εταιρείας προκειμένου να διαπιστωθεί ποια είναι τα κέρδη που πρέπει να εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια από το 2005 μέχρι σήμερα. Αλλωστε η κ. Παπαρίζου έχει εισπράξει το δικό της μερίδιο» δηλώνει στην «Espressso» ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη, ο κ. Καρούζος, και τονίζει:

«Αυτή είναι η τελευταία φορά που κάνουμε προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με την κ. Παπαρίζου. Το ραντεβού μας είναι σήμερα το μεσημέρι στις 14.00. Αν δεν παραστεί, θα καταφύγουμε σε καταγγελία της εταιρείας».

Ο Τόνυ Μαυρίδης δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ότι δεν ανέχεται πλέον να τον αγνοεί η Ελενα και απειλεί με αγωγές, αν τελικά δεν προσέλθει στο ραντεβού η ίδια ή κάποιος νόμιμος εκπρόσωπός της. «Εμείς ρίχνουμε μια σανίδα καλού διαλόγου, καλόπιστης συνεργασίας. Αν δεν θέλει η άλλη πλευρά να τη δεχτεί, υπάρχει και το ανοιχτό πέλαγος, όπου θα την καλέσουμε να κολυμπήσει» δήλωσε ο δικηγόρος του Τόνυ.


ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Τόνυ - Ελενας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου