Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΑΝΑΣΣΑ - "Η θέση μας είναι και θα είναι αταλάντευτη για το θέμα του ΚΕΛ"

Άρτεμις, 05 Απριλίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο δημοτικό συμβούλιο που έλαβε χώρα 2 Απριλίου 2014 αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο δήμαρχος Κ. Δημήτρης Μάρκου
δεν αναζητά λύση για το θέμα του αποχετευτικού προβλήματος της πόλη μας αλλά άλλοθι για να απαλλαγεί από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Αυτό αβίαστα αποδεικνύεται αν κάποιος μελετήσει τα έγγραφα που συνόδευαν την πρόταση του για συνεργασία του δήμου μας με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά «Ο Δήμος μας αναζητά την εξεύρεση της πλέον εφικτής επιλέξιμης και περίβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά αποδεκτής λύσης για την οριστική επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος»!! Οι δημότες αυτού του τόπου έχουν δείξει ξεκάθαρα με την ψήφο τους πως η μοναδική αποδεκτή λύση είναι η λύση της σύνδεσης μας με την Ψυττάλεια όπου άλλωστε ήταν και η προεκλογική σημαία του Δημάρχου.

Με Δελτίο Τύπου ο κ. δήμαρχος 25-09-2014 μας καθησύχαζε πως η αναφορά που γίνεται για πρόστιμα στο Δήμο μας είναι καθαρά εκβιαστικού χαρακτήρα, δεν αφορούν το Δήμο και δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κίνδυνος αφού ο Δήμος μας είναι αναρμόδιος. Στα έγγραφα όμως για το ΕΜΠ μας ζητάει να λάβουμε υπ' υπόψη μας το ενδεχόμενο επιβολής προστίμων. Δηλαδή ξαφνικά διαπιστώνει κάνοντας στροφή 180 μοίρες ότι τα πρόστιμα μας αφορούν!!! Ποτέ έλεγε ψέματα, τότε ή τώρα;

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρει «η προτεινόμενη από το Δήμο μας ως άνω ερευνητική-μελετητική οι και Στο ίδιο έγγραφο αναφέρει η προτεινόμενη από το Δήμο μας ως άνω ερευνητική μελετητική εργασία θα επεκταθεί από την επιστημονική ομάδα του ΕΜΠ....., διερευνώντας συγκριτικά στοιχεία......, αλλά και πιθανών εναλλακτικών λύσεων και σεναρίων επίτευξης της καλύτερης δυνατής λύσης του αποχετευτικού μας προβλήματος....». Άρα ο στόχος δεν είναι αυτός που θα έπρεπε

με βάση την λαϊκή εντολή που έλαβε τον Μάιο ή αυτός για τον οποίο προεκλογικά δεσμεύτηκε δηλαδή Ψυττάλεια και μόνο, αλλά η εξερεύνηση της καλύτερης λύσης. (Θυμηθείτε τι έλεγε προεκλογικά)

Κλείνει το έγγραφο με την παρατήρηση «ζητάμε την απάντησή του ΕΜΠ επί των προαναφερθέντων αποδεχόμενοι σε επιστημονική βάση διορθώσεις του».  Άρα, δεδομένου ότι έχουμε ζητήσει να μας υποδείξουν και εναλλακτικές λύσεις, αν το ΕΜΠ αποδείξει επιστημονικά πως η καλύτερη λύση είναι το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι τότε θα αποδεχθούμε και μάλιστα εκ των προτέρων...

Η παράταξή μας συμφωνεί με την συνεργασία με το ΕΜΠ, άλλωστε και κατά το παρελθόν εγώ προσωπικά είχα συμφωνήσει στην συνεργασία του Δήμου μας με το ΕΜΠ σε συμβουλευτική βάση τότε για το αποχετευτικό πρόβλημα» για αυτό και στο ΔΣ φέραμε προς ψηφοφορία την δική μας πρόταση που αφορούσε στην συνεργασία μας με το ΕΜΠ για την σύνδεση του αποχετευτικού μας δικτύου με τις ΕΕΛ Ψυτάλλειας η οποία υπερψηφίστηκε και από μέλη της συμπολίτευσης.

Η θέση της παράταξης μας είναι και θα είναι αταλάντευτη για το θέμα της επίλυσης του αποχετευτικού προβλήματος και είναι η σύνδεση με την Ψυτάλλεια. Για αυτήν την λύση θα παλέψουμε γιατί είναι η μοναδική βιώσιμη λύση για το Δήμο μας.

Η ένταση μας δεν αφορά μόνο το περιεχόμενο των εγγράφων αλλά και στον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του τόσο σοβαρού θέματος. Θεωρούμε μεγάλο λάθος να μην έχει περάσει αυτό το θέμα ως έχει πρώτα από την επιτροπή διαβούλευσης και μετά από τα τοπικά συμβούλια πριν φτάσει για ψήφιση στο ΔΣ ώστε να ακούσουμε και την αντιπροσωπευτική γνώμη των πολιτών.

Οι τοπικές κοινωνίες κύριε δήμαρχε κάτω από σοβαρή δυναμική καθοδήγηση επιβάλουν λύσεις ακόμα και αν η κεντρική εξουσία διαφωνεί. Σε αυτόν τον δρόμο θα είμαστε μπροστάρηδες και αρωγοί με εσάς η χωρίς εσάς.

Μετά τιμής
Άννα Ραφτοπούλου

58 σχόλια:

  1. Αμφιβαλω αν μετα απο αυτην την εξελιξη θα μπορει ο δημαρχος να κυκλοφορει στην Αρτεμιδα η στα Σπατα,θα μου πειτε μηπως και πριν κυκλοφορουσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που δήθεν πρότεινε η κα Ραφτοπούλου στο συμβούλιο της 2.4.2013, ψηφίστηκε ήδη με βάση την εισήγηση του Δημάρχου και μην προσπαθεί να δημιουργεί σύγχυση, γιατί δεν είναι πλεον προεκλογική περίοδος. Ας διαβάσει την απόφαση 80/2015 όποιος δεν γνωρίζει ωστε να μην πέφτει θύμα παραπληροφόρησης

      Διαγραφή
    2. Η κ. Ραφτοπούλου πρέπει να απολογηθεί για τις επιπτώσεις που έχει δημιουργήσει η απόφαση που και αυτή ψήφισε το 2012 για ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι (κόντρα στον Δημ. Μάρκου), σύμφωνα με τα Πρακτικά και την απόφαση 206/2012.
      Να απολογηθεί πρώτα για τα επιχειρήματα που έχει δώσει και αυτή στην αντίθετη πλευρά, δηλαδή σε όλους όσους είναι με τη λύση πλατύ χωράφι (κράτος, εργολάβους), ενάντια σε εμάς που αγωνιζόμαστε για τη λύση Ψυττάλεια. Να απολογηθεί εδώ και τώρα για τα σπασμένα που μας φόρτωσε και αυτή να πληρώσουμε

      Διαγραφή
    3. Δυστυχ'ως ξεχ'ασαμε τα ελληνικα.ΤΙ σημαι'νει η φρ'αση [Αναζητωντας εναλλακτικες λύσεις?]ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
  2. Η ΑΝΑΣΣΑ προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά με παραφράσεις και λογοπαίγνια, υπονομεύοντας τον δύσκολο αγώνα της σημερινής δημοτικής αρχής, με όσα κληρονόμησε εξ αιτίας και των προβλημάτων που δημιούργησαν αποφάσεις όπως αυτή του 2012 την οποία ψήφησε και η κας Ραφτοπούλου για την επιστημονική στήριξη της λύσης στο Πλατύ Χωράφι με εκβολή στη θάλασσα της Αρτέμιδος.
    Τώρα η κα Ραφτοπούλου ξεχνώντας όλα αυτά ή μάλλον για να ξεχάσουμε όλα αυτά προσπαθεί να δημιουργήσει σύγχυση, αλλά τα γραπτά Πρακτικά της 10.9.2012 σε συνδυασμό με τα σημερινά της κείμενα δείχνουν πολιτικό θράσος.
    Ιδού λοιπόν ξανά απόσπασμα από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος (απόφαση 206/10.9.2012) που αφορούσε τη λήψη απόφασης για ενίσχυση και επιστημονική στήριξη από το Πολυτεχνείο της απόφασης 87/2012 για ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ώστε να ενημερωθούν οι δημότες τι ψήφησαν οι τότε (2012) δημοτικοί σύμβουλοι και τι ψήφισαν οι σημερινοί (2.4.2015) Δημοτικοί Σύμβουλοι για την επιστημονική στήριξη του Πολυτεχνείου στη λύση σύνδεσης του αποχετευτικού μας δικτύου με την Ψυττάλεια.
    Καμαρώστε και την κα Ραφτοπούλου με το μεγάλο ΝΑΙ για επιστημονική στήριξη της λύσης Πλατύ χωράφι το 2012, όντας τότε δημοτική σύμβουλος του Δημήτρη Μάρκου. Έτσι για να καταλάβετε όλοι σας γιατί προβοκάρει σήμερα την πρόταση του νυν Δημάρχου για επιστημονική στήριξη του ΕΜΠ στη λύση Ψυττάλεια (βλέπετε τα γραπτά μένουν, διαβάστε και το απόσπασμα)
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
    Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
    Από τα πρακτικά της 23ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10ης Σεπτεμβρίου 2012
    ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 206/2012
    Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
    Λήψη απόφασης για “Σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων–Αρτέμιδος και Ε.Μ.Π. για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’αρ.87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου”.
    Στα Σπάτα σήμερα 10 του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα ώρα 08:00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος συνήλθε σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση …………………………………..
    Ψηφίζουμε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαργέτης Αθανάσιος.
    ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σερέτης Χρήστος.
    ΣΕΡΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Χρήστος.
    ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πουλάκης Πέτρος.
    ΠΟΥΛΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουλοχέρης Γεώργιος.
    ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκινοσάτης Γεώργιος.
    ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Γεώργιος.
    ΜΠΕΚΑΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Παναγιώτα.
    ΜΑΡΚΟΥ Π.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποσπόρης Ευάγγελος.
    ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργάκης Αντώνιος.
    ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαργέτη Αφροδίτη.
    ΜΑΡΓΕΤΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κρόκος Νικόλαος.
    ΚΡΟΚΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιανός Κωνσταντίνος.
    ΛΙΑΝΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης.
    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήση Μαρία.
    ΖΗΣΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κασίμης Γεώργιος.
    ΚΑΣΙΜΗΣ: …… ψηφίζω παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντουρντουρέκα Καλομοίρα.
    ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ: Παρούσα.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μποτζιολής Δημήτριος.
    ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ: Παρών. Ο κύριος Ραφαήλ αποχώρησε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαντήλας Χρήστος; Μάρκου Δημήτριος.
    ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Κύριε Πρόεδρε επειδή κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ως προς την νομιμότητα, γι’ αυτό ζήτησα και αναβολή, για να εξεταστεί αν όντως είναι δυνατόν να καταρτιστεί μια τέτοια σύμβαση, θα ψηφίσω κι εγώ παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τούντας Αντώνιος.
    ΤΟΥΝΤΑΣ: Ναι, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος έτσι κι αλλιώς εκτιμώ ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης θα ελέγξει το θέμα της νομιμότητας.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραφτοπούλου Άννα.
    ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στάμου Δημήτριος;
    ΣΤΑΜΟΥ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατραμάδος Σταύρος.
    ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ: Παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δανέζης Ευάγγελος.
    ΔΑΝΕΖΗΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννάτος Σωτήριος;
    ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το θέμα γίνεται δεκτό κατά πλειοψηφία. Η παρούσα απόφαση έλαβε αριθμό 206/2012.
    Ευτυχώς αυτή η απόφαση ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
    - Την απόφαση αυτή ψήφισε με ΝΑΙ η τότε συμπολίτευση του Χρ. Μάρκου, καθώς επίσης η κα Άννα Ραφτοπούλου (τότε γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτέμιδος, μετέπειτα Πρόεδρος και στη συνέχεια υποψήφια Δήμαρχος το 2014)
    - Αυτά είναι τα στοιχεία και τα αμείλικτα γεγονότα, κα Ραφτοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ηταν προτιμοτερο ο δημαρχος να ελεγε καθαρα στον λαο οτι δεχετε πιεσεις κτλ κτλ παρα να μας κορο΄δευει καταμουτρα.

      Διαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΘΟΦΟΡΟΥ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι. Αυτή θέλει να γίνει δήμαρχος, αλλά εμείς τι φταίμε;

      Διαγραφή
  5. Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΜΟΛΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΤΣΟΚΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μεσημέρι διάβασα την πολυσέλιδη απόφαση 80/2015 του Δ.Σ από τη Διαύγεια και έχω την εντύπωση ότι είναι η σοβαρότερη απόφαση που έχει πάρει ποτέ ο Δήμος μας για το αποχετευτικό.
    'Εχει αναρτηθεί με ΑΔΑ: 7ΩΖΡΩ1Χ-ΛΒΜ. Καμία σχέση με όσα διαδίδει η κα Ραφτοπούλου, που πιστεύω τα λέει όλα αυτά γιατί θέλει να υπονομεύσει τον Δήμαρχο, να παραπλανήσει δημοτικούς συμβούλους, βλέποντας οτι αν πετύχει ο Δήμαρχος στο θέμα αυτό εκείνει για ένα λόγο ακόμα ΠΟΤΕ δεν θα γίνει Δήμαρχος. Έτσι έχουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MONO MIA KAI MONAΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΤΤΑΛΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα στοιχεία που δείνει η απόφαση 80/2015 του Δ.Σ, όπως διαβάζω στις σελίδες 4 έως 7, στηρίζοντας την λύση Ψυττάλειας, αποκρύπτονται σκανδαλωδώς από την κα Ραφτοπούλου.
    Η τεκμηρίωση της απόφασης με τα στοιχεία αυτά και όσα ακολουθούν συνημμένα, δείχνουν σοβαρή δουλειά και όχι λόγια του αέρα. Αυτή την ώρα της μάχης για τη λύση Ψυττάλεια πρέπει να στηρίξουμε τον Δήμαρχο και όχι να λασπολογούμε με ψέματα. Να κοιτάξουμε κάποτε το συμφέρον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ,ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ,ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΜΠΑΡΜΠΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πολιτικη τοποθετηση της Ραφτοπουλου οπως και στο δημοτικο συμβουλιο δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια απλη ασκοπη και αχρωμη αντιπολυτευτικη ρητορικη. Κανενας δεν εδωσε σημασια σε αυτα τα επιχειρηματα ουτε στο Δ.Σ. Την παρασταση την ''εκλεψε'' ο Γιαννατος. Εκει σταθηκαμε ολοι. Στο γιατι διαφωνησε ο Γιαννατος. Η επιστολη σαν επιστολη δεν ειχε σημασια. Επομενως τι ηταν αυτο που προκαλεσε την αντιδραση του. Αν η Ραφτοπουλου ηθελε να κανει σοβαρη αντιπολυτευση επρεπε να ερθει στο συμβουλιο με αιτημα για ληψη αποφασης για συνδεση με Ψυταλλεια την πολιτικη αποφαση που ακομα ο Δημος μας δεν εχει παρει. Το να ζηταει να αλλαξει ο τιτλος σε μια επιστολη για να ζητηθει στο ΕΜΠ να γινει μελετη ηταν ασκοπο. Το γκολ ειναι η ληψη αποφασης για συνδεση με την Ψυταλλεια. Εχει τα πολιτικα κοτσια να το κανει. Ας προκαλεσει συμβουλιο απο θουριους βαρεθηκαμε. Να δουμε ποιοι εχουν τα κοτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οτι και να λεμε δυστυχως για το δημαρχο τα ερωτηματα ειναι πολυ σοβαρα και πρεπει να απαντηθουν. Γιατι εφερε το θεμα ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ ενω ειναι θεμα τοσο σοβαρο και μας βασανιζει τοσα χρονια? Μαλιστα προ ημερησιας,για να το υποβαθμισει? Γιατι δεν ανεπτυξε το θεμα ο Γιαννατος που ο ιδιος τον ορισε υπευθυνο του ΚΕΛ? Γιατι ο υπευθυνος του ΚΕΛ Κ Γιαννατος και τεσσερις ακομα συμβουλοι του δεν ψηφισαν τηυν προταση? Γιατι δεν ενημερωσε τους συμβουλους για το θεμα και τους εξεθεσε? Να μας πει εστω και τωρα ΤΙ ΘΑΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΜΠ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΑ ΤΩΡΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΡΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ.ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TI NA KANEI H MEΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 90 ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΖΗ ΤΑ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μεχρι να ερθει η απαντηση του Πολυτεχνειου οτι θα κανει την μελετη μεχρι να γινει η μελετη θα περασουν μηνες. Ο πολιτικος χρονος της υποθεσης Ψυταλλει μπορει ηδη να εχει ληξει θα περιμενουμε την μελετη και θα σκασει στο μεταξυ η βομβα. Η μονη προστασια ειναι η ληψη τωρα αποφασης του δημοτικου συμβουλιου για συνδεση με την Ψυταλλεια τωρα. Τωρα μαζεμα υπογραφων. Να γιατι χρειαζοταν ενα Κασιμη το συμβουλιο. Αυτη δεν ειναι αντιπολυτευση ειναι πολιτικα παιδικο παρτυ. Εστειλε η αρχηγος ενα δελτιο τυπου και λοιπον τι εγινε ποιο κατω διαβαζα και του Μαρλαντη τα ιδια ελεγε και τι εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον κρύβεις ή ξέχασες τι ψήφισε το Δ.Σ Αρτέμιδος επί Κασίμη Δημάρχου, το 2006. Αυτά πληρώνουμε σήμερα, αν θες να μάθεις

      Διαγραφή
  17. Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΕΛ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΑ ΣΤΟ ΔΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.Η ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΡΜΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τοτε θα την παρει και αυτη η βομβα. Θα χρεωθει οτι δεν αντεδρασε. Ο κοσμος δεν θα συχωρεσει κανενα οσοι ειναι αυτο το καδρο θα τιμωρηθουν. Η Δημοτικη αρχη γιατι εφταιγε και η αντιπολυτευση γιατι δεν αντεδρασε να το σωσει. Απλα πραγματα και τοτε θα παμε σε τελειως καινουργιες επιλογες. Ουτε ενας απο αυτους που συμμετειχαν στο τωρινο καδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλε σχολιαστη δεν καταλαβαινεις οτι αυτα τα λαμογια εμεις τα καναμε δημοτικη αρχη? Μεχρι τς επομενες εκλογες τα βοθρολυμματα θα ειναι στην θαλασσα μας και τα λεφτα στις τσεπες των αρμοδιων.Το προβλημα που εχουμε τωρα ειναι να επιβιωσουμε απλα,οχι να κανουμε πολτικα ονειρα.Ο κωλοτουμπας γεμησε την παραλια με αδειες μουσικης,τωρα θα φερει και λυμματα τελειωσε,αυτος μενει και αυλιζεται αλλου μακρια απο την φτωχολουτσα.Θα τα παρω και θα φυγω ειναι παρα πολλα τα λεφτα λεει σε ιδιωτικες συζητησεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόνο αν απομακρύνει ο Δήμαρχος. τους αυλικούς της παλιάς εποχής που τον έχουν πνίξει , θα δούμε φως.Οι προθέσεις του , όπως αποδεικνύει και η υπογραφή του στο έγγραφο του Κατσαλίρου ήταν αγνές. Τότε η κ. Ραφτοπούλου αλλού έπαιζε. Όπως και τώρα πήρε θέση μετά από μια εβδομάδα.Αν γνώριζε και κατείχε το θέμα , δεν θα κοίταζε την ημέρα του συμβουλίου αποσβωλωμένη τον Γιαννάτο.Ο Δήμαρχος να πορευτεί με Γιαννάτο και να αφήσει τους χαρτογιακάδες στην άκρη. Η απόφαση είναι πολιτική.Αποδείχτηκε ότι ο Γιαννάτος είναι απίστευτης εντιμότητας και εύστροφος . Για να γράψουμε αιτήσεις και αιτήματα έχουμε υπαλλήλους .Δεν χρειάζεται ο Ποθουλάκης να κάνει πολιτική.Το μεγάλο λάθος ήταν που νόμιζαν ότι θα χρησιμοποιήσουν τον Γιαννάτο σαν μαριονέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ποθουλάκης καλά κάνει και να συνεχίσει να μιλά, να γράφει, να καταγγέλλει, να τους στέλνει για έλεγχο, να πηγαίνει στον Εισαγγελέα τους παράνομους του Δήμου και της παραλίας. Καλά κάνει και όποιοι θέλουν να του κλείσουν το στόμα έχουν λόγους και συμφέροντα πίσω. Ή μήπως δεν είναι φανερό οτι πολλοί από αυτούς που τον ψήφισαν και έγινε Συμπαραστάτης το μετάνιωσαν ήδη; Αυτοί ή μάλλον οι περισσότεροι νόμιζαν θα το βουλώσει και θα βολευτεί σε κανένα γραφεί με γραματείς και φαρισαίους να τους αφήσει ήσυχους. Τώρα που τα χαρτιά του πηγαινοέρχονται αρχίζουν και τρελαίνονται και μάλλον γι' αυτό λένε "Ο Ποθουλάκης να μην κάνει πολιτική". Γιατί βρε για να κάνουν τα λαμόγια;

      Διαγραφή
    2. Ο Πόθος μουγκός δεν γίνεται, χωνέψτε το, εμείς τον θέλουμε πολυγραφότατο και ομιλητικό και σ'όποιους αρέσει

      Διαγραφή
  22. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΛΑΣ.Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΦΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΕΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΑΙ ΑΠΟΦΣΙΣΕΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατραμάδοι , Αντώνηδες, Κατσούληδες , Ποθουλάκηδες κι όλοι εσείς της καμαρίλας , φύγετε από κοντά του δημάρχου , γιατί τον τελειώσατε. Είστε της συντηριτικούρας και δεν περνάτε στον κόσμο. Ψηφιστήκατε μεταξύ σας και βγήκατε με λαμογές. Καπελώσατε ακόμα και το Τοπικό με τον Κατσούλη για να τον κάνετε ό,τι θέλετε.Στην Αρτέμιδα μόνο τα τσίπουρα τους νοιάζουν , δεν ασχολούνται με προβλήματα. Τέτοιους θέλατε. Ο Συνήγορος του δημότη τι δουλειά έχει να δέχεται καταγγελίες των δημοτών μέσα στα γραφεία του δημάρχου.;Τι δουλειά έχει ο Ποθουλάκης να διαβάζει εισήγηση για το ΚΕΛ ; Φύγετε όλοι οι παρατρεχάμενοι και οι αυλικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ποθουλάκης καλά κάνει και κάνει προτάσεις και εισηγήσεις, ως Συμπαραστάτης, καλά έκανε και κάνει και πήγε (με μήνυσή του) όλη την υπόθεση του αποχετευτικού στον Εισαγγελέα, ζητώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης υπέρ της λύσης Ψυττάλεια (Δηλαδή στράφηκε κατά Υπουργών, Γενικών Γραμματέων, Διοικητών ΕΥΔΑΠ, Δημάρχων, όλων), καλά κάνει και κατήγγειλε το ίδιο θέμα και στην ΕΕ, καλά έκαμε και ελέγχει και καταγγέλει το αεροδρόμιο (πρόσφατα διάβασα για το σκάνδαλο που έβγαλε με τα αντιπλημμυρικά που δεν έγιναν), ζητά μόνιμο δικηγόρο στον Δήμο, ζητά αστυνόμευση και προστασία μας (αλλά που η αστυνομία και ο Δήμος), γνωμοδοτεί για τις παρανομίες στην παραλία που σημαίνει κόντρα με συμφέροντα λαδώματα, κλπ. Έμπα στο διαδίκτυο και διάβαζε, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Όσο για τις καταγγελίες, επειδή προσέφυγα και εγώ σ' αυτόν μόνο στα χέρια του πάνε και η υπόθεσή μου από το 2005 που εκκρεμούσε στις υπηρεσίες, λύθηκε μετά από δικά του έγγραφα στις υπηρεσίας, που βέβαια για τον λόγο αυτό, και επειδή τους έχει ταράξει στα έγγραφα, δεν θέλουν να τον ακούνε. Φίλε μου, όποιος τολμά να τα βάζει με όλους και να τους πηγαίνει και στον εισαγγελέα χωρίς να φοβάται, πρώτον είναι καθαρός και δεύτερον έχει ικανότητες. Αυτό ξέρω εγώ. Τα μου φαίνονται κουτσομπολιά.

      Διαγραφή
  24. Καμαριλα και ανικανος ειναι ο ιδιος ο Δημαρχος,χωρις αυτην την καμαριλα θα ηταν ανεργος στον ΟΑΕΔ αυτοι με τα ψηφαλακια τους τον εκαναν Δημαρχο.Οσο και να αγαπας προσωπικα τον Δημητρακη δυστυχως αυτος ειναι η σαπιλα.Αν φυγει η καμαριλα πως θα φυγει ετσι ησυχα κ απλα? Για τετοια κοροιδα τα εχεις? Πρωτα θα φροντισουν να φαει ισοβια ο Δημητρακης και μετα καποιος απο αυτους θα βγει Δημαρχος,η θα βρουν αλλον σαν τον Δημητρακη αχυρανθρωπο και θα τον κανουν Δημαρχο και θα εχουν αυτοι παλι την πραγματικη εξουσια.Ολοι οι ρομαντικοι εδω μαζευτηκατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μεχρι να φυγουν να επιβαιβεωσουμε αν εφυγαν το παιχνιδι χαθηκε. Τι ειναι ολοι τους μικρα παιδια που διαλεγουν πολιτικες παρεες. Να περιμενουμε να δουμε τι? Αν θελει αυτους ή τους αλλους. Λετε να μην εχουν γινει οι επιλογες. Το θεμα αποχετευση πρεπει ουσιαστικα να εχει τελειωσει εχουμε μονο της τελευταιες πινελιες. Η υποχρεωση ολων αυτων που ηταν αμμεσα ή εμμεσα εμπλεκομενοι στο παιχνιδι ειναι να κανουν τις κινησεις που πρεπει για να σωθει η κατασταση. Η λυση ειναι μια τουλαχιστον σε πρωτο χρονο. Ληψη αποφασης για συνδεση με Ψυταλλεια δεν μας νοιαζει ποιος θα το φερει ας το φερει και ο γειτονας. Δεν θελουμε ουτε τα κειμενα της Ραφτοπουλου ουτε μας νοιαζει ποιους αγαπαει και εχει κοντα του ο Δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσυ αλλου ζεις? Η παραφουσκωμενη Μπαρμι παιδι πολιτικο του μουγκου ειναι.Ο μουγκος σωθηκε που εγινε δημαρχος,τωρα που ειναι δημαρχος πια μιλησε με τον Κατσαλιρο,του εξηγησε ο κατσαλιρος ποσα και πως μπαινουν τα λεφτα στην τσεπη και εβαλαν μπροστα το κολπο.Το ΚΕΛ θα το κανουν γιατι θα βγαλουν λεφτα,οι δυο ΜΑΡΚΟΥ πια ειναι ενα κομμα και θα ψηφισουν ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ.ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ 6ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΘΕΛΕΙ Η Π@@Τ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ.........ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιατι την προγκατε ετσι την χοντρομπαρμπι γραφει και αυτη παιδικες εκθεσεις και θελει ενα μπραβο τι αλλο της εμεινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την προγκαρουμε της δειχνουμε τον δρομο και τσαμπα. Αν σκασει το ΚΕΛ θα την πληρωσει και αυτη. Ειναι τωρα αντιπολυτευση αρχηγος οχι απλο μελος ΔΣ. Εκανε διπλα στον Κασιμη αλλα δεν εμαθε τιποτα. Με το ΚΕΛ

      Διαγραφή
    2. Καλά δεν ξέρετε τι αποφάσισε ο Κασίμης το 2006;
      Ξεχάσατε την απόφαση του ΔΣ Αρτέμιδος για ΚΕΛ με τα Σπάτα; Που λέτε;

      Διαγραφή
  29. Το ΚΕΛ ειναι σαν να ξεκινησε,αλλα εμας τι μας νοιαζει τι θα παθει η χοντρομπαρμπι,η ποσα χρονια φυλακη θα φαει ο μουγκος,η ο κατσαλιρος?Μηπως πρεπει να οργανωθουμε και ντι τα λαμογια να φανε σκετα ισοβια,να τα βοηθησουμε να φανε δις τρις ισοβια? Ολοι αποδειχτηκαν ή παρακατειανοι,η λαμογια εχθροι του δημου και φιλοι της τσεπης τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το παρελθον σβυνει αν οι επομενοι Δημαρχοι θελουν να αρπαξουν και αυτοι.Ο Τυρακης περιμενε 15χρονια να ερθει ο μουγκος να του δωσει τα 500χιλ.ευρω και να βγει λαδι.Το τι λεει και τι γραφει ο Ποθουλακης εχει λιγοτερη αξια απο αυτα που γραφουμε εμεις εδω.Ειναι μια τυπικη θεσμικη θεσουλα,αν καποιος δημοτης εχει καποια προστριβη τιποτενια με τον Δημαρχο αν ειναι κατι σοβαρο θα παει στα δικαστηρια.Λογια λογια οπως παντα ειναι ο Ποθουλακης,τωρα τον ανακαλυψατε?Χρονια τωρα μονος του με τον ΟΠΑΣ τα ιδια λεει ο ανθρωπος,αλλα ολα τελεθωνουν με λογια στα λογια,εργο ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ας σε πετύχει πουθενά η πένα του και τα λέμε. Εκτός κι αν έχει συμβεί, οπότε είσαι δικαιολογημένος. Πονάς .......

      Διαγραφή
  31. ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΤΣΑΚΑΛΙ Η ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΘΑΘΑΘΑΘΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ.ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Συμπαραστάτης όμως των Δημοτών, Ποθουλάκης, δεν έκαμε πίσω ούτε εδώ, ήδη τον τρέχει τον Τυράκη. Έτσι, μην παραξενευτείτε αν ακούσετε τον Τυράκη να τον υβρίζει, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν ακούτε να τον υβρίζει κάποιος ψάξτε να βρείτε που τον κρατάει - σε πια παρανομία δηλαδή - τον έχει βρει ο Πόθος.

      Διαγραφή
  32. Φοβαμε οτι εαν συνεχισει ο δημαρχος να τα μασαει και να φλερταρει με την λυση[ΚΕΛ μεσα στον δημο μας στο πλατυ χωραφι]δεν θα μπορει να σταθει στην θεση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαβασα προσεκτικα ολα το Δελτιο Τυπου και ολα τα σχολια.Δεν θα γραψω κανενα σχολιο δε οφελει,.Θα μεταφερω μονο ενα κοματι απο την εισηγηση[ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΙΚΤΗΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗΣ,ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΛΥΣΗΣ] τι αλλο να πω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν ο Ποθουλάκης ήταν "συμπαραστάτης " των δημοτών , δεν θα έκανε την φωλιά του στα γραφεία των αντιδημάρχων. Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα ο κύριος......Ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 8.54 Έτσι που μας τα λες "τους Κρατάει", δηλαδή τους εκβιάζει; Δηλαδή αλάνθαστος ο Ποθουλάκης , υπεράνω κριτικής , αλλιώς όποιος τον κρίνει ,κάπου τον "κρατάει"; Σαν πολλά δεν μας τα λες ; Από τον πανικό σας κάνετε συνέχεια λάθη.Για να δούμε τι θα δούμε και ποιός θα τραγουδήσει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το ΚΕΛ θα γινει στο Πλατυ Χωραφι Νομιμα και με αυξημενη πλειοψηφια.Οσοι δεν ψηφιζουν ΝΑΙ ειναι λιγοτεροι απο τις συμμοριες Χ.ΜΑΡΚΟΥ και Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ δεν θα την πατησει οπως ο Χ,ΜΑΡΚΟΥ με τον ΓΙΑΝΝΑΤΟ,αυτοι ειναι αδιαφοροι πλεον,δεν εχουν καμια δυναμη,τους εκανε ορντινατζες του ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ. Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΘΕΩΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οτι και να πει ο Σκιαδαρεσης ειναι μονο για τα πρακτικα,μονος του ειναι σαν να μην υπαρχει.Εκεινη η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ που λεει και κανει ολο παπαριες κολοτουμπας θα ελθει η θα κρυφτει στο λαγουμι,η θα πει καμια παπαρια για το ΚΥ γιατι θελει να παει εκει να αραξει να κανει κανα ρουσφετι μηπως ξαναβγει καρναβαλος στις επομενες εκλογες.Το γιαουρτι που θα φαει μην το παρει σαν προσβολη,θα της το ριξουν για να τσιτωσει το πλισε της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωνάξτε τον "Σουσλώφ" να σας κάνει σεμινάριο για τα δεδομένα και τις εξελίξεις γιατί θα πάθετε ταράκουλο.

      Διαγραφή
  39. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΑΝΝΑ τελειωσε πια με την πολιτικη χρονικα.Ειναι στην κρισιμη ηλικια της γεροντοκορης μεσα στην πεντετια πρεπει να κουκουλωθει με καποιον και κανει και παιδι η παιδια,μετα απο 10-15 χρονια θα γυρισει αν αντεχει στην πολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΚΕΛ εφαγε τον ΚΑΤΣΟΛΙΡΟ τωρα θα φαει και τονν Δ Μαρκου αν ακολουθησει η ΑΝΝΑ και κανει τα ιδια θα την φαει και αυτην μονο την λυση ΨΥΤΤΑΛΙΑ θελει ο λαος του δημου.Τελει και παυλα.........

      Διαγραφή
  41. Αν το ΚΕΛ σκασει στα χερια του δημαρχου ,οι εξελιξεις θα ειναι μη ελενξιμες,ουτε Αννα ουτεΔ Μαρκου δεν θα λογαριασει ολοι θα εχουν προβλημα και οι νυν και οι πρωην......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O δημαρχος εξελεγει με σημαια ΟΧΙ στο ΚΕΛ αν αλλαξει γνωμη πρεπει να παραιτηθη

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου