Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αυτός που σκότωσε τον διαβόητο κανίβαλο Jeffrey Dahmer λύνει τη σιωπή του

Ο άνθρωπος που σκότωσε τον διαβόητο κανίβαλο Jeffrey Dahmer λύνει τη σιωπή του
Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια από τη μυστηριώδη δολοφονία, ο Scarver αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει τον διαβόητο Dahmer.
Ο Jeffrey Dahmer, ίσως ο πιο διάσημος serial killer της Αμερικής, δολοφονήθηκε το 1994 μέσα στη φυλακή από τον συγκρατούμενό του, Christopher Scarver, ο οποίος παρέμεινε στην απομόνωση για 18 ολόκληρα χρόνια χάρη σε αυτήν του την πράξη.




Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια από τη μυστηριώδη δολοφονία, της οποίας τα κίνητρα παρέμεναν άγνωστα μέχρι σήμερα, ο Scarver έλυσε την σιωπή του και αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει τον διαβόητο Dahmer.

Σύμφωνα με τον Scarver, η αλλόκοτη συμπεριφορά του Dahmer μέσα στη φυλακή καθώς και η ειδεχθής φύση των εγκλημάτων του είχαν ως αποτέλεσμα να απομονωθεί από τους συγκρατούμενούς του.

Ο Αμερικανός κανίβαλος, που προτού συλληφθεί είχε βιάσει, σκοτώσει και καταβροχθίσει 17 νεαρούς άνδρες, διέθετε μία αρρωστημένη αίσθηση του χιούμορ και έκανε διάφορες πλάκες μέσα στη φυλακή, όπως να φτιάχνει ανθρώπινα μέλη από φαγητό και να τα αφήνει σε σημεία όπου μπορούσαν να τα δουν οι συγκρατούμενοί του.

Αυτή η συμπεριφορά είχε εξοργίσει τον Scarver, ο οποίος ήταν τότε 25 ετών και εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία. Όπως ομολόγησε πρόσφατα ο ίδιος σε συνέντευξή του στη New York Post, μισούσε τον διάσημο serial killer για το αρρωστημένο του χιούμορ και όταν κάποια μέρα τον βρήκε  μόνο του στον μπάνιο, χωρίς τη συνήθη συνοδεία φρουρών, δεν έχασε την ευκαιρία να τον ξεφορτωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου