Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

To νέο Vitara σε... περιοδεία

To νέο Vitara σε... περιοδεία
Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη νέα γενιά του μικρού SUV της Suzuki.
Η νέα γενιά του SUV που έχει ταυτιστεί απόλυτα με την ίδια τη Suzuki αρχίζει την περιοδεία του στη χώρα, προκειμένου να
«γνωριστεί» με το κοινό. Selfies, δοκιμές και δώρα προβλέπονται για τα διήμερα Test Drive Events του Vitara που θα πραγματοποιήσουν οι τοπικοί αντιπρόσωποι της Suzuki.




Το «ράλλυ της μεταμόρφωσης» αρχίζει το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαΐου, με αφετηρία την Πάτρα. Το διήμερο 2-3 Μαΐου, οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετάσχουν στα test drive που θα πραγματοποιηθούν στην επίσημη έκθεση Suzuki Λαζανάς (Πατρών-Αθηνών 105), ενώ την Κυριακή 3 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο Vitara Happening, όπου με την ολοκλήρωση της φωτογράφισης και το ντύσιμο του αυτοκινήτου με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων, θα γίνει και η κλήρωση για τα πρώτα δώρα! Επόμενοι σταθμοί θα είναι το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, τα Ιωάννινα, ο Βόλος, η Κοζάνη και η Λάρισα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες και τη συμπεριφορά του νέου Vitara, με ολοήμερα Test Drives που θα λάβουν χώρα στις επίσημες αντιπροσωπείες. Στη διάρκεια του “οδηγικού party” όλοι οι παρευρισκόμενοι θα κληθούν να ντύσουν το νέο Vitara με selfies που θα τραβηχτούν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, συμμετέχοντας παράλληλα σε κληρώσεις για πολλά και μεγάλα δώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου