Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Καταγγελία για πλημελή εκτέλεση καθηκόντων

ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Καταγγελία για πλημελή εκτέλεση καθηκόντων
Για διευκόλυνσή σας σας παραθέτουμε πληκτρολογημένο το κείμενο:
Κύριε δήμαρχε
Με το παρόν έγγραφο θέλω να σας καταγγείλω τα εξής:
Από την ανάληψη των καθηκόντων του προϊσταμένου του τμήματος αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων κ. Αρβανιτίδη Αθανάσιου και της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εσόδων, Περιουσίας και Κληροδοτημάτων κας Αγγέλου ΒΑσιλικής , έχουν παρατηρηθεί σοβαρές καθυστερήσεις στην διαβίβαση των θεμάτων που αφορούν προεγκρίσεις αδειών λειτουργίας Κ.Υ.Ε., με συνέπεια το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος του οποίου είμαι Πρόεδρος, να αδυνατεί να λάβει αποφάσεις εντός των προθεσμιών που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία , με αποτέλεσμα να χορηγούνται προεγκρίσεις μετά παρέλευσης του δεκαπενθημέρου.





Επίσης προσωπικά εγώ ενημέρωσει τον κ. Αρβανιτίδη εις παρατηρήσεις που έχουν εκφράσει τα μέλη του Συμβουλίου και αφορούν την ορθή αποστολή των σχετικών εγγράφων περί χρήσεων γης για τα θέματα που αφορούν τη χορήγηση προέγκρισης Κ.Υ.Ε. και περί Δημοτικής Ενημερότητας για τα θέματα που αφορούν χορήγησης αδειών λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων.
Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή δεν δύναται το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος να λάβει αποφάσεις με τις υφιστάμενες όπως παραπάνω σας προανέφερα ελλείψεις , παρακαλώ όπως προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες για την οριστική λύση αυτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΗΣ

Περιμένουμε τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί ο Δήμαρχος...

9 σχόλια:

  1. Ναι, μη χάσουμε τα ντάπα ντούπα! Κάθε καφενείο, κάθε καταπατητής παραλίας ζητάει άδεια μουσικής και μουσικών οργάνων για να κάνει τη ζωή μας κόλαση! Και τη θέλει και γρήγορα χωρίς να ερευνηθούν όσα πρέπει να ερευνηθούν. Μπράβο που οι υπάλληλοι κάνουν τη δουλειά τους και ας τους πιέζουν παντοιοτρόπως. Τί θέλουν οι μαγαζάτορες; Να διακινδυνεύσουν οι υπάλληλοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη επειδή κάποιοι θέλουν ντε και καλά άδια νά ΄ναι και ό,τι νά΄ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Κατσής προφανώς θέλει να επαναφέρει τον φύλλο του δημοτικό υπάλληλο (κ. Χ.Ι) στη θέση του προϊσταμένου για τα μαγαζιά, γι' αυτό επιτίθεται στους καινούργιους υπαλλήλους στη θέση αυτή. Δεν θα του περάσει όμως ούτε εκείνου, ούτε του Δημάρχου, εμείς οι πολίτες θα ξεσηκωθούμε για τα παράνομα και τον θόρυβο στην παραλία και ο Εισαγγελέας έχει αναλάβει ήδη δουλειά για τους παρανόμους της παραλίας Αρτέμιδος (πρώην και νυν δημοτικές αρχές, λαδιάρηδες υπαλλήλους, αντιδήμαρχο με οικογενειακή επιχείρηση στον αρχαιολογικό χώρο, καταπατητή κοινόχρηστου χώρου 190 τ.μ. που δεν του κλείνουν το μαγαζί, κολλητό του δημάρχου που αυτές τις ημέρες κάνει επεκτάσεις στο κατάστημά του στη Βραυρώνα πάνω σε κοινόχρηστο χώρο, κλπ, κλπ)

      Διαγραφή
  2. Δημαρχε Λαμογιο Αχρηστε,τι π@στι@ ειναι αυτη που εκανες στον Μανο?Αφου ρε Λαμογιο Δημαρχε της αρπαχτης εσυ δινεις τις αδειες στα μαγαζια και στους υπαλληλους.Ποιον πας να γελάσεις?Μονο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Τους Δημοτες ΕΜΑΣ παντως ΟΧΙ.Λαμογιο θα σε σκισουμε εισαι τεμπελης ψευτης και λαμογιο.Εχεις ρε ΛΑΜΟΓΙΟ Δημαρχε διαταγη να κλεισεις την παραγκα ΒΑΓΟΝΙ ποτε θα το κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υπαλληλοι αλλοι ειναι λαμογια του Δημαρχου και αλλοι απλοι υπαληλλοι.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ φταιει μονο για ολα,γιατι οι Μαγαζατορες εναν τετοιο Λαμογιο Πεινασμενο Δημαρχο,για να κανουν οτι γουσταρουν και τον βρηκανε.Οι κατωτατοι υπαλληλοι τι ευθυνη εχουν? και αν εχουν τους απολυεις,μονιμη αργια κλπ.Ο Ψευτης το Λαμογιο Δημαρχος πρεπει να παει στον εισαγγελεα και μονιμη αργια του αλητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το blog σβηνοντας σχολια κατα επιλογη και σβηνοντας τα σχολια που δεν βριζουν χυδαια αλλα ασκουν μια σωστη κριτικη δειχνει οτι πλεον δεν μπορει να εκλαβανεται σοβαρα. Δυστυχως οι προσωπικες αντιδικιες και προστριβες μπαινουν μπροστα. Βρισε ασυστολα και το σχολιο σου θα μεινει ασκησε κριτικη χωρις να βρισεις και το σχολιο σου θα σβησει. Θα το σβησεται και αυτο το σχολιο μετα απο λιγο μολις το πατετε χαμπαρι. Το κακο ειναι οτι σας πηραμε και εμεις χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΕΥΤΗ ΤΕΜΠΕΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ..Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ. ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΜΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΟΝΙΜΑ ΝΤΙΡΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ακριβως γινεται? Δεν μπορουν εσωτερικα να λυσουν αυτα τα θεματα? γιατι τα δημοσιοποιουν/ Κατι πανε να κρυψουν, κατι πανε να δικαιολογισουν,κατι πανε να καλυψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΒΡΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΠΕΡΙΝΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠ[ΣΗΜΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου