Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πώς με 45 δολάρια έλυσε ένα κοινό γυναικείο πρόβλημα

Πολλές γυναίκες έχουν μαζί τους ένα "λαστιχάκι" για τα μαλλιά τους, το οποίο κρατούν, συνήθως περασμένο γύρω από τον
καρπό τους, για να το χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση ανάγκης.




Οι γυναίκες, με το "λαστιχάκι για τα μαλλιά", μπορούν να αλλάξουν τάχιστα το look τους, όμως αναγκάζονται ή να το ψάχνουν στην τσάντα τους ή να μένουν με ένα σημάδι στο χέρι, εν δεν είναι λίγες οι φορές που το λαστιχάκι δεν πάει με την περίσταση, ένα επαγγελματικό ραντεβού για παράδειγμα.
Ένα ζευγάρι, βρήκε την λύση γι αυτό το πρόβλημα, κατασκευάζοντας ένα μπρασελέ, το οποίο στη μέση έχει θέση για το λαστιχάκι.
Το μπρασελέ ξεκίνησε σαν δώρο από τον σύζυγο της Shireen Thor προς αυτή, αφού πρόσεξε πως πάντα είχε μαζί της ένα "λαστιχάκι για τα μαλλιά" και ποτέ δεν ήξερε τη να κάνει με αυτό όταν δεν το χρησιμοποιούσε.
Το πρόβλημα είναι ότι το λαστιχάκι άφηνε σημάδι στο καρπό μου, όπου το έβαζα όταν δεν το φορούσα, θα αναφέρει η ίδια στην Huffington Post.
hair_2.JPG
"O άντρας μου αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα και το έκανε με στυλ", σημειώνει.
Ο σύζυγός της κατασκεύασε ένα μπρασελέ, το οποίο κάνει το "λαστιχάκι για τα μαλλιά" να δείχνει σαν κόσμημα, αφού δημιούργησε μία αυλακιά στο μπρασελέ, η οποία κρατά το λαστιχάκι στην θέση του.
hair_1.JPG
Ο απλός σχεδιασμός έλυσε αμέσως το πρόβλημα και έδωσε την ιδέα στην Thor να αρχίσει να το πουλάει και σε άλλες γυναίκες που είχαν το ίδιο πρόβλημα.
Το ζευγάρι, όπως ανέφερε στον Business Insider, βρήκε μία εταιρεία κοσμημάτων στο Σαν Ντιέγκο, που την βοήθησε να επεκτείνει την γκάμα του μπρασελέ, αφού αυτοί μπορούσαν να προσφέρουν μόνο ένα μέγεθος και δύο διαφορετικά σχέδια.
hair_3.JPG
Το μπρασελέ της Bittersweet ξεκινά από 45 δολάρια το μεταλλικό και φτάνει μέχρι τα 85 για το ασημένιο, ενώ προσφέρεται με δύο λαστιχάκια για τα μαλλιά.
"Δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας σαν δύο ανθρώπους που απλά κάνουν μπρασελέ", αναφέρει η Thor στον Business Insider, αφού όπως πιστεύει ότι θα δημιουργήσουν και άλλα προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου