Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Σύλλογος «Συμπράττω»: Συμβολική πορεία για τη στήριξη ανθρώπων με αναπηρία

Σύλλογος «Συμπράττω»: Συμβολική πορεία για τη στήριξη ανθρώπων με αναπηρία
Ο σύλλογος «Συμπράττω» μας καλεί σε μία συμβολική πορεία κατά μήκος της λεωφόρου Μαρίνου Γερουλάνου, με στόχο την
ευαισθητοποίηση των πολιτών, οδηγών Ι.Χ. και καταστηματαρχών σε σχέση με την προσβασιμότητα των κινητικά εμποδιζομένων συνανθρώπων μας
Ο σύλλογος Συμπράττω διοργανώνει την Παρασκευή -15 Μαΐου- μία συμβολική πορεία κατά μήκος της λεωφόρου Μαρίνου Γερουλάνου, με στόχο την ευαισθητοποίηση μας, σε σχέση με την προσβασιμότητα των κινητικά εμποδιζομένων συνανθρώπων μας«Ο Σύλλογός , την Παρασκευή 15/5 και ώρα 20:00 διοργανώνει  συμβολική πορεία  ευαισθητοποίησης πολιτών, οδηγών Ι.Χ. και καταστηματαρχών  κατά μήκος της λεωφόρου  Μαρίνου Γερουλάνου,  σε  σχέση με την προσβασιμότητα των κινητικά εμποδιζομένων συνανθρώπων μας  και όχι μόνο. Η πορεία θα ξεκινήσει από το κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ», γράφει η ανακοίνωση του συλλόγου Συμπράττω.

Ο σύλλογος Συμπράττω δημιουργήθηκε το 2009, και τυπικά ιδρύθηκε το 2010. Αποτελεί μια πρωτοβουλία πολιτών οι οποίοι αρνούνται να παραμείνουν θεατές στις εξελίξεις και έχουν σκοπό  την πολύπλευρη υποστήριξη των συναθρώπων μας με αναπηρία.  Επιδίωξη τους είναι να συμβάλλουν στην άρση των εμποδίων που υφίστανται οι άνθρωποι με αναπηρία και που τους έχουν οδηγήσει στην απομόνωση.

Πληροφορίες στο http://symprattw.blogspot.gr/p/blog-page.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου