Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Ο Δήμος εκσυγχρονίζεται με "γραμμή Δημότη"

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Ο Δήμος εκσυγχρονίζεται με "γραμμή Δημότη"
Ο Δήμαρχος κ.Δημήτρης Μάρκου, επίσης, μας ενημέρωσε ότι λειτουργεί τηλέφωνο άμεσης δράσης για τεχνικά
προβλήματα του Δήμου όλο το 24ωρο και είναι το: "Βλάβες Ύδρευσης: 22940 86666", το οποίο υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Δήμου. Αυτό το νούμερο προωθείται σε κινητό τηλέφωνο του εξωτερικού συνεργείου.



12 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΦΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ.ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή ερώτηση...να το ρωτησετε στο ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Π-ροσπασπαθουν να μας αποπροσανατολισουν απο το θεμα του ΚΕΛ που θελουν να φερουνν στην πολη μας. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μόνη Δημοτική Αρχή που τόλμησε να μιλήσει και να πάρει απόφαση για μελέτη λύσης Ψυττάλεια. Γι' αυτό την βαράνε τωρα τα συμφέροντα. Σύντομα όμως θα πάρουν την απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι οι ψευτες απατεωνες λενε λογια και εχουν καποιον ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟ η το κανει ο ιδιος ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Η λυση ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ειναι ο μοναδικος λογος που εγινε αυτο το πτωμα Δημαρχος.Η λυση ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ δεν θελει μελέτη εργου,αλλα πολιτικη δραση να κλεισει η αποφαση παμε ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.Το παραμυθι παω για μελετη στο ΕΜΠ,ειναι για κρυψει την κολοτουμπα του.Την απαντηση θα την παρουμε ολοι,αν ειναι μονο ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ θα ζητησουμε συγνωμη και θα βαλουμε και ονομα,αν πει ΚΕΛ θα τον πλακωσεται στην τοματα στην πλατεια μεχρι να παραιτηθει κ να επιστρεψει ολα τα λεφτα που αρπαξε το λαμογιο?εσεις τα στραβα προβατα που πιστευται ενα τεμπελη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΛ.ΟΜΩΣ Ο ΚΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΗΜΟΡΧΟ,ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΤΗΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΟΡΚΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΡΑ ΣΜΕΡΝΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,ΑΠΟ 20ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΟΥΒΛΙΖΑΜΑΙ 500 ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ 300 ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΖΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΑΒΕΡΤΑ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ 100ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΝΑΙ.ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΛΕΝΤΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΦΤΩΧΟΙ,ΠΛΟΥΣΙΟΙ,ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο μίσος μπορεί να έχεις στην ψυχή σου σχολιαστή των 3.19 μ.μ. για να μιλάς με τέτοια λόγια για έναν δήμαρχο, που δείχνει ότι κάτι πάει να κάνει γι' αυτό τον τόπο.
    Πόσο δυστυχισμένος και κομπλεξικός πρέπει να είσαι που δεν αναγνωρίζεις τίποτα από τις προσπάθειες που κάνει.
    Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι θα απολαύσεις κι εσύ και οι όμοιοί σου τους καρπούς των προσπαθειών αυτών, ενώ δεν σας αξίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητε σχολιστη υπερασπιστη του Δημαρχου.Γιατι το βλεπεται σαν ενας υποτακτικος του δημαρχου και οχι σαν αφεντικο και εργοδοτης της Δημ.Αρχης?Ο Δημαρχος σαν υπαλληλος μας ειναι απαραδεκτα ανικανος και να το πω κομψα αργος σε οτι υποσχεθηκε"καλα αυτο αστο ειναι συνηθησμενο"αλλα και σε αυτα που ειναι υποχρεωμενος να κανει.Το μονο που εχει κανει πραγματικα ειναι μια γερη μπαζα απο τις αδειες στην παραλια,ατελειωτες ατασθαλιες και αυταρχικες αποφασεις.Το τι περιμενει τον δημοτη επι δημαρχιας του το αποδειξε και αυτο δεν αλλαζει ευκολα,οταν αυτος αγνοει επιδεικτικα την λαικη εντολη,ο δημοτης γιατι δεν εχει το δικαιωμα να τον χλευασει? Αυτο το λυπασαι που θα απολαυσουν και οι χλευαστες του δημαρχου τα εργα που δεν θα κανει ποτε,τα εργα ειναι για ολους τους δημοτες.Το μεγα εργο του το εκανε ηδη γεμησε ολη την παραλια μπουζουκτζιδικα μονο αυτο φτανει για να χλευαστει και να φαει σαπιο λαχανικο μεχρι να πεθανει η να παραιτηθει απο την αρπαχτη.Λιθοβολισμο οπου σταθει και οπου βρεθει εχει κερδισει με τις ενεργειες η την αδιαφορια του.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ οχι ο δημοτης αυτον τον ξεγελασε πηρε την ψηφο του και εγινε δημαρχος και τωρα τον κοροιδευει και προσπαθει να τον φιμωσει σαν νεος δικτατορας να μην διαμαρτυρεται.Ειναι εξι επτα μηνες δημαρχος μπορειται να αναφερεται εστω ενα εργο του δημαρχου για τον τοπο? ακολουθει τυφλα το προγραμμα ΧΜΑΡΚΟΥ σαν μην αλλαξε τιποτα και δεν αλλαξε μονο εγινε πολυ χειροτερο στην εφαρμογη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχεις ενα θεματι αρκετα σοβαρο με τον Δημαρχο. Εχουμε και εμεις τις διαφωνειες μας αλλα δεν κανουμε ετσι. Κοιταξε να το ελεγξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ? ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΑΞΕ,ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΜΟΓΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑ ΝΤΙΔΩΡΟ ΕΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ.ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ,ΟΥΤΕ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι σημαινει μελετη απο το ΕΜΠ για το αποχετευτικο,δεν χρειαζεται μελετη ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ [ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ] το ακους δημαρχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου