Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Δημιουργήστε Apple ID χωρίς ή και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας

To Apple ID είναι μοναδικό για κάθε χρήστη και αποτελεί την ψηφιακή ταυτότητα αναγνώρισής σας από την Apple.
Με τη χρήση του, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αγορές εφαρμογών και μουσικής να κατεβάζουμε διαγραμμένες εφαρμογές που είναι χρεωμένες στο λογαριασμό μας, χωρίς να τις πληρώσουμε ξανά, να διατηρούμε αντίγραφα ασφαλείας των iOS συσκευών μας στο iCloud, να δηλώσουμε την κατοχή των συσκευών μας και πολλά άλλα.




Το Apple ID, αποτελείται από ένα email, το οποίο παίζει το ρόλο του username κι έναν κωδικό πρόσβασης (password) και φέρει όλα τα προσωπικά μας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλεφωνικό αριθμό, αριθμό πιστωτικής κάρτας κ.λ.π.).

Μετά από ερωτήσεις και απορίες που μας έχουν τεθεί από αναγνώστες μας, θεωρήσαμε αναγκαίο να δημιουργήσουμε έναν αναλυτικό οδηγό δημιουργίας Apple ID με ή χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται εύκολα με τη χρήση ενός υπολογιστή.

Δημιουργία Apple ID
Πρώτη σας ενέργεια είναι να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση iTunes στο υπολογιστή σας. Εάν δεν γνωρίζετε πώς επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μέσω της διεύθυνσης iTunes.
Ανοίξτε το iTunes και επιλέξτε την καρτέλα "App Store"

Από τη δεξιά πλευρική στήλη και στην υποενότητα "ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ"επιλέξτε στην τύχη να κατεβάσετε μία δωρεάν εφαρμογή (σημαντική ενέργεια).



Από το αναδυόμενο παράθυρο θα χρειαστεί να πατήσουμε στη "Δημιουργία νέου Apple ID".

Στη σελίδα καλωσορίσματος πατήστε κάτω δεξιά "Συνέχεια".

Η επόμενη σελίδα αφορά τους όρους και προϋποθέσεις, αφού τικάρετε το "Έχω διαβάσει...." πατήστε το πλήκτρο "Συμφωνώ".

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με τα στοιχεία σας, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στην έκδοση Apple ID. - Σημειώστε πως το email που θα ορίσετε, θα είναι ταυτόχρονα και το Apple ID σας, κι επιλέγουμε "Συνέχεια".

Τώρα έχετε την επιλογή εισαγωγής πιστωτικής/χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας ή"Kανένα". Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως με την επιλογή "Κανένα" κατεβάζετε μόνο δωρεάν εφαρμογές ή μπορείτε να εξαργυρώσετε κωδικούς προώθησης (promo codes reedem), τους οποίους διαθέτουν οι προγραμματιστές, προκειμένου οι χρήστες να γνωρίσουν την εφαρμογή τους.

Συμπληρώστε τα υπόλοιπα στοιχεία που ζητούνται κι επιλέξτε "Δημιουργία Apple ID". Στη διεύθυνση που ορίσατε θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email από την Apple.

Από εδώ και στο εξής έχετε μία ταυτότητα Apple ID, με την οποία μπορείτε να γεμίσετε τη συσκευή σας με δωρεάν εφαρμογές. Πιστέψτε μας, υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν εφαρμογές.

Προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να δημιουργήσετε ένα Apple ID. Εάν παρ' όλα αυτά έχετε απορίες, αισθανθείτε ελεύθεροι να μας το γνωστοποιήσετε στα σχόλια

από DINFUN


Πηγή: ired.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου