Σάββατο 21 Απριλίου 2012

"Φτιάχνω κρέμες για βιοποριστικούς λόγους"

Η Μίνα Ορφανού, που υποδύεται την τρανσέξουαλ Λίζα στο πετυχημένο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες», εκτός της ηθοποιίας έχει και άλλα ταλέντα. Η ίδια μιλάει στην «Espresso» για τη σειρά από κρέμες που φτιάχνει με φυσικά προϊόντα.

«Εδώ και αρκετά χρόνια, εκτός από τη ζωγραφική, φτιάχνω βιολογικές κρέμες για το πρόσωπο. Πρόκειται για προϊόντα που περιέχουν βότανα και η βάση τους τους είναι από κερί μέλισσας και ελαιόλαδο. Από κει και πέρα βάζω διάφορα αιθέρια έλαια, αναλόγως του προβλήματος που αντιμετωπίζει κάθε επιδερμίδα» δήλωσε στην «Espresso» η ηθοποιός.

H Μίνα Ορφανού, που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στους «Βασιλιάδες», εξηγεί πώς αποφάσισε να φτιάξει τη δική της σειρά με κρέμες.

«Αγαπάω πάρα πολύ τη φύση και οτιδήποτε δεν βλάπτει τον οργανισμό. Ολα άρχισαν από εμένα και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι μπορώ να φτιάχνω κρέμες. Αφού τις δοκίμασα πρώτα στο δικό μου πρόσωπο και είδα φυσικά αποτελέσματα, αποφάσισα να ξεκινήσω μια δική μου σειρά, στην οποία σκέφτομαι το επόμενο χρονικό διάστημα να δώσω ένα όνομα».

Σε λίγες μέρες μάλιστα οι κρέμες της ηθοποιού θα πωλούνται μέσω Internet. «Ετοιμάζω ένα site, στο οποίο θα πωλούνται οι κρέμες και θα μπορεί ο κόσμος να βρει οποιαδήποτε πληροφορία για το κάθε προϊόν. Τις επόμενες δέκα μέρες θα είναι σε λειτουργία και θα έχει το δικό μου όνομα».

Η Μίνα Ορφανού δεν διστάζει, τέλος, να πει ότι ένας από τους λόγους που την έκαναν να αποφασίσει να πουλήσει κρέμες είναι η οικονομική κρίση.

«Εννοείται πως το κάνω και για βιοποριστικούς λόγους, αφού τα πράγματα στην τηλεόραση αλλά και γενικότερα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Εψαχνα κι εγώ να βρω και κάτι άλλο, που θα το κάνω παράλληλα με την υποκριτική, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάω πολλές ώρες. Αυτή την περίοδο όλος ο κόσμος προσπαθεί να βρει διάφορες λύσεις για να μπορέσει να επιβιώσει».


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
"Φτιάχνω κρέμες για βιοποριστικούς λόγους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου