Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος - Πόθεν Έσχες - Ετήσια υποχρέωση κατάθεσης

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Παρατάξεων Συμβούλιου Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων- Υποβολή Ετήσιων Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης (Πόθεν Έσχες)

       1. Στην παράγραφο 4 του  άρθρου 61 του σχετικού (γ), αναφέρει:
«Ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου.»
        2. Παρακαλώ για την κατά αρμοδιότητα έγγραφη ενημέρωση μου, για τις εξελίξεις επί των ενεργειών σας, για την δημοσιοποίηση στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, των ετήσιων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης(πόθεν έσχες), των ανωτέρω υπόχρεων του Δήμου μας. Επίσης θα παρακαλούσα όπως με ενημερώσετε εγγράφως, για τις διαδικασίες / ενέργειες / ενημερώσεις που προβαίνουν οι υπηρεσίες του Δήμου μας, ώστε να εκτελείται σε ετήσια βάση απρόσκοπτα, η εν λόγω ανάρτηση! Ληφθεί υπόψη ότι στην σχετική επιφυλλίδα στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου μας, εμφανίζονται δημοσιοποιημένες οι ετήσιες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, μόνο δύο (2) από τους υπόχρεους.

        3. Αναμένω την ανταπόκριση σας επί των προεκτεθέντων, το συντομότερο δυνατόν και σίγουρα εντός των χρονικών ορίων που καθορίζονται με το σχετικό (α) και (β). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασίας σας και παραμένω στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
Μετά Τιμής
Φράγκου Ελένη
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας
Σπάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου