Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Σοκ με 23χρονο φοιτητή που αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νάξου από την αυτοκτονία ενός νεαρού που βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο χωριό Κυνίδαρος, έξω από το νηπιαγωγείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος φοιτητής είχε πάει στο κυκλαδίτικο νησί, από την Κρήτη όπου σπούδαζε, για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με τους γονείς του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, εντελώς απροειδοποίητα, έφυγε από το σπίτι του στις 3.00 το μεσημέρι και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάρει μαζί του κι ένα δίκαννο όπλο.

Η οικογένειά του τον αναζητούσε πολλές ώρες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αργά το απόγευμα οι οικείοι του καταλήφθηκαν από πανικό, αφού ο νεαρός δεν έδινε σημεία ζωής, και στις 11.00 το βράδυ τον εντόπισαν νεκρό πίσω από το νηπιαγωγείο του χωριού, σωριασμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ το δίκαννο ήταν δίπλα στη σορό του.

Το σοκ που υπέστησαν οι άνθρωποι της οικογένειάς του ήταν τεράστιο, ενώ ολόκληρο το χωριό σηκώθηκε στο πόδι. Σε κατάσταση αλλοφροσύνης ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία Φιλοτίου, αλλά ήταν πλέον αργά.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν τον νεαρό στην αυτοκτονία. Το γεγονός έχει βυθίσει στο πένθος τη μικρή κοινωνία του Κυνιδάρου, αλλά και ολόκληρη τη Νάξο.

Λογιστής κρεμάστηκε από τις σκάλες της πολυκατοικίας
Αλλη μια αυτοκτονία συμπολίτη μας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των Ελλήνων που επιλέγουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους λόγω των δυσβάσταχτων χρεών, λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο Σύνταγμα, και με το ιδιόχειρο σημείωμά του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα στην αυτοκτονία του.

Ενας 54χροονος λογιστής από το Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε χθες το πρωί κρεμασμένος στη σκάλα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, ενώ δίπλα του είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

«Δεν αντέχω άλλο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα» αναφέρει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τις δηλώσεις των γειτόνων του, το σημείωμα που άφησε ο 54χρονος λογιστής.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό όταν η γυναίκα που φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα του αυτόχειρα βρήκε τον άτυχο άντρα κρεμασμένο με ένα σεντόνι στα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας της πολυκατοικίας στον 3ο όροφο της οδού Μητσοτάκη 4 στο Ηράκλειο.

Οι κάτοικοι της περιοχής βυθίστηκαν στο πένθος, αφού δεν είχαν φανταστεί ποτέ ότι ο γείτονάς τους αντιμετώπιζε τόσο σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 54χρονος λογιστής δεν ήταν παντρεμένος και οι πιο στενοί συγγενείς του ήταν η μητέρα του και η αδελφή του, που ζούσαν στο διπλανό διαμέρισμα.
Σοκ με 23χρονο φοιτητή που αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου