Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Παναγιώτης Καλαθάκης για το ΚΕΛ «Από όαση θα γίνουμε χαβούζα»


Το Δ.Σ του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου συνεδρίασε την Παρασκευή. 15-4-2016. για να συζητήσει και να αποφασίσει για ένα φλέγον ζήτημα της περιοχής μας,τ ην έγκριση χωροθέτησης ΚΕΛ στο "ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΆΦΙ". Επέλεξαν την χειρότερη στιγμή, οπού όλοι οι Έλληνες καθώς και η τοπική κοινωνία βιώνουν χιλιάδες προβλήματα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, προσπαθώντας να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα!!!!!!!
Οι πολίτες του Δήμου μας ψήφισαν την σημερινή πλειοψηφία του Δ.Σ, με την προεκλογική δέσμευση για αποχέτευση με σύνδεση στη ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ !!!!!!!!




Το Δ.Σ πήρε απόφαση πριν από λίγο καιρό, για χωροθέτηση στη θέση "ΛΑΚΑΘΕΛΑ" όπου η θέση αυτή ανήκει στο Δήμο Σπάτων -Αρτέμιδας, συμπεριφερόμενοι εχθρικά προς τον γειτονικό Δήμο, και ενώ γνώριζαν εκ των προτέρων ότι ήταν απορριπτέο, λόγω αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Με τον τρόπο αυτό προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τους κατοίκους!!

Τώρα λοιπόν, έπεσαν οι μάσκες!
Η θέση ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, που έχει απορριφθεί από τους κατοίκους, προτείνεται ως η μοναδική λύση και όπως φαίνεται αυτό είχαν από την αρχή στο μυαλό τους όλοι οι «αρμόδιοι»!!!!!!

Η περιοχή μας που είναι μια όαση μέσα στην Αττική, μετά από μια τέτοια απόφαση θα μετατραπεί σε μία απέραντη "ΧΑΒΟΥΖΑ"!!!!!!!!!

Όσοι αποφάσισαν να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα, θα γραφτούν με μελανά γράμματα στην ιστορία του τόπου μας και θα είναι αυτοί που θα βάλουν την ταφόπλακα σε όλη τη περιοχή!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ
ΡΑΦΗΝΑ

www.rpn.gr

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗΤΣΟΜΑΡΚΟΥ Κ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ
    Η Liana Oikonomopoulou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο. 18 Απριλίου στις 9:21 μ.μ. σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχως που υπαρχουν πολιτες-αγωνιστες!μπραβο σου κε Καλαθακη!καθαρος και αφοβος μεσα στους πεινασμενους για μιζες ΛΥΚΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου