Κυριακή 17 Απριλίου 2016

14-15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Ανεξάρτητοι Έλληνες Σπάτων-Αρτέμιδος - Δελτίο Τύπου
  1. Ο Ομπαμα παρενέβη υπέρ της Ελλάδος για να κλείσει αμέσως η αξιολόγηση χωρίς άλλα μέτρα.
  2. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε αιφνιδίως ποσοτική χαλάρωση για τα Ελληνικά ομόλογα (όφελος 1 δις συνολικά για την Ελλάδα από τις προχθεσινές αποφάσεις της ΕΚΤ!).
  3. Ο Νταισελμπλουμ βλέπει κλείσιμο αξιολόγησης χωρίς νέα μέτρα!
  4. Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι πια γεγονός, βάζοντας τέλος στην ασυδοσία και στη ληστεία του Ελληνικού λαού από τις "τριγωνικές συναλλαγές" που έκαναν καναλάρχες-νταβατζήδες-πολιτικοί επί 27 χρόνια!
  5. Για πρώτη φορά στην ιστορία η Ελλάδα απάντησε άμεσα και δυναμικά στην Τουρκική και Σκοπιανή προκλητικότητα, διενεργώντας απροειδοποίητα ενεργοποίηση της "Δύναμης Δ" και γυμνάσια στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα και στην περιοχή Χίου-Οινουσσών.
  6. Το ΚΥΣΕΑ -για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια- κάνει συντεταγμένο και στρατηγικό "παιχνίδι" στην Άμυνα. (Γι΄αυτό τους πείραξε η στολή παραλλαγής που φόρεσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, αλλά όταν τις φορούσαν άλλοι και κατέκλεβαν τα λεφτά του κοσμάκη από τα Εξοπλιστικά ήταν "σικάτοι"!).
  7. Ο Ντράγκι δηλώνει πως για την ΕΚΤ έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση!
  8. Βγαίνουν στη Βουλή από τον Πάνο Καμμένο αποδείξεις ότι ο Σαμαράς τα έπαιρνε από τη Siemens με κωδικό όνομα "ΑΝΟΙΞΗ" και με συγκεκριμένους αριθμούς λογαριασμών!
  9. Στη Βουλή περνά η πρόταση της Κυβέρνησης για Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
  10. Αποφασίστηκε από τον Άρειο Πάγο η έκδοση των δύο στενών συνεργατών του Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, για να δικαστούν στην Κύπρο.
  11. Ο Μητσοτάκης δήλωσε στις ΗΠΑ πως συστρατεύεται πλήρως με το ΔΝΤ ενάντια στην Ελλάδα (δηλαδή στον εκβιασμό του ΔΝΤ για ασφυκτικά νέα μέτρα υπό την απειλή χρεοκοπίας!) και πως το μόνο που διαφωνεί είναι αυτό που το Ταμείο έχει δίκιο, ότι το χρέος της Ελλάδας είναι μη βιώσιμο και χρειάζεται κούρεμα!!!
  12. Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ αποχώρησε από την αίθουσα της Βουλής όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης, λόγω των δηλώσεών του πως συστρατεύεται πλήρως με το ΔΝΤ!
  13. Τσαμπουκάδες και ξύλο στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, διάλυση ψηφοφορίας, επιστρατεύτηκε η Νικολούλη για να βρει τους συνέδρους μετά την ομιλία Μητσοτάκη, ο Παπαμιμίκος "μαλλιοτραβήχτηκε" με το Μητσοτάκη για το ποιος θα νοθεύσει περισσότερο τις διαδικασίες για να εκλέξει τους "δικούς του", οι άνθρωποι του Δήμου πέταξαν έξω όσους παρέμεναν στο χώρο και μάζεψαν άρον άρον τις καρέκλες για να μην τους τις σπάσουν οι τραμπούκοι, η κάποτε ιστορική οργάνωση στο ναδίρ και στην απόλυτη ξεφτίλα... Όλα αυτά σε συνέδριο της ΟΝΝΕΔ με σλόγκαν "παίζουμε επίθεση", καθένας εναντίον του διπλανού του προφανώς εννοούσαν!
  14. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι Τράπεζες στο +16% και ο Γενικός Δείκτης στο +4,5%.
Για τα ΜΜΕ των λήσταρχων ήταν απλά Παρασκευή και σημαντικότερη είδηση ήταν ότι ο Τσίπρας φεύγοντας από Παρίσι για Στρασβούργο μπερδεύτηκε και είπε "φεύγοντας από τη Γαλλία"... 
Συμπέρασμα; 
Οι πολίτες οφείλουν να γυρίσουν άμεσα συνειδητά την πλάτη στους απατεώνες που τους σερβίρουν "ειδήσεις" εικονικής πραγματικότητας, για να εξυπηρετήσουν το δικό τους συμφέρον να συνεχίσουν να ληστεύουν αυτούς που υποτίθεται "ενημερώνουν"!

Ανεξάρτητοι Έλληνες
Σπάτων-Αρτέμιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου