Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Βούλα Χρήστου: Πλατύ Χωράφι, αλλά χωρίς μελέτη;

Την δική της τοποθέτηση έκανε η πρώην αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κα Βούλα Χρήστου. Επίσης την άποψη του εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος ΔΣ κος Στάφος όπως και ο κος Ηλ. Ταρναράς…
Χρήστου Βούλα (πρ. Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου): Τάχθηκε κατά της χωροθέτησης στο Πλατύ Χωράφι, θέση την οποία είχε και όταν ήταν αντιδήμαρχος. Αναρωτήθηκε πως θα παρθεί απόφαση για Πλατύ Χωράφι χωρίς να υπάρχει μελέτη για τον τύπο του Βιολογικού και γιατί δεν έχει κινηθεί ο δήμαρχος βάση των παλαιότερων αποφάσεων για σύνδεση με την Ψυτάλλεια.




Στέφος (πρ. δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου, πρόεδρος του προηγούμενου ΔΣ): Παραβίαση της αρχής νομιμότητας του δημοτικού συμβουλίου λόγω των πιέσεων από την κυβέρνηση. Θα έπρεπε να έχει προηγηθεί απόφαση του ΔΣ Σπάτων-Αρτέμιδος.

Ηλίας Ταρναράς (Κάτοικος Νηρέα, μηχανικός): Αναφέρθηκε τεχνικά για το έργο, ζήτησε λόγω του Ρέματος Ραφήνας να ζητηθούν από τον δήμο δεσμεύσεις για την απόσταση από το Ρέμα και τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, όχι όμως για την ακριβής χωροθέτηση αν δεν υπάρξουν πρώτα οι αντίστοιχες μελέτες και αν τηρηθούν οι δεσμεύσεις αυτές.

www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου