Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ανεξάρτητοι Έλληνες Ραφήνας-Πικερμίου : για την επίσκεψη Πούτιν

Η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου, 9 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ήρθε για να υπογράψει τότε τεράστιας σημασίας συμφωνίες που η μετέπειτα κυβερνώσα «γερμανική συμμορία»
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ματαίωσε, μόνο περηφάνια μας γεμίζει για τον «άλλο δρόμο» που η κυβέρνηση ΑΝΕΞΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΡΙΖΑ «άνοιξε» ξανά για την πατρίδα μας! 




Πόσοι άραγε έχασαν τον ύπνο τους βλέποντας να τον υποδέχεται στο αεροδρόμιο ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και να περπατούν περήφανοι πλάι πλάι, ανταλλάσσοντας λόγια εγκάρδια και φιλικά; Πόσοι τα έχασαν μαθαίνοντας πως καθ’όλη την επίσκεψή του επιθυμούσε να είναι με τον Καμμένο, επισκεπτόμενοι μαζί και το Άγιον Όρος; Κάπου στη Ραφήνα πάντως ένας πρώην πρωθυπουργός κοιμάται ξανά περήφανος, που Καμμένος και Τσίπρας έχουν τα κότσια να υλοποιούν το όραμά του!
Για τους αφελείς λοιπόν… Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν πηγαίνει ΠΟΥΘΕΝΑ, δεχόμενος να τον υποδεχτεί στο αεροδρόμιο οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τον ομόλογό του («σπάζοντας» έτσι το Πρωτόκολλο με τρόπο που να υποβιβάζει τον ίδιο!) εάν η κίνησή αυτή δεν έχει συγκεκριμένο συμβολισμό. Και επίσης… Ο Πρόεδρος της Ρωσίας δεν «βγαίνει» από τη χώρα του για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να υπογράψει συμφωνίες, που έχουν ήδη οριστικοποιηθεί σε διακυβερνητικό επίπεδο και απομένουν μόνο οι υπογραφές!
Ο Πούτιν ήρθε στην Ελλάδα με 6-7 Υπουργούς του και καμια 200αρια ανώτατα στελέχη Ρωσικών ομίλων για να βάλουν υπογραφές και τις έβαλαν! Ξεχωρίζουν βέβαια αυτή των ΕΛ.ΠΕ. (Ελληνικά Πετρέλαια) με το Ρωσικό κολοσσό Rosneft, για προμήθεια αργού πετρελαίου σε πολύ χαμηλότερες τιμές, και της Υπουργού Τουρισμού, βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ., Έλενας Κουντουρά με το Ρώσο ομόλογό της, που «φέρνει» στην Ελλάδα 3.000.000 Ρώσους τουρίστες ετησίως, αλλάζοντας τον «τουριστικό» χάρτη όλης της Μεσογείου και «απογειώνοντας» τα Ελληνικά έσοδα. Τα ήδη «απογειωμένα» βεβαίως, αφού με παρόμοιες δικές της συμφωνίες παγκοσμίως καταγράψαμε το 2015 ιστορικό ρεκόρ 25.000.000 αφίξεων και 15 δις εσόδων από τον τουρισμό. Πλέον αυτά θα «πετούν» ακόμα ψηλότερα, αποδεικνύοντας πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στην κυβέρνηση το «αναγκαίο καλό»! Συμφωνίες έγιναν βεβαίως και στον τομέα της Άμυνας για εκσυγχρονισμό Ρωσικών οπλικών συστημάτων που η πατρίδα μας διαθέτει, διακρατικές στον τομέα της ενέργειας κ.α. πολλές…
Τι άλλο συνέβη ταυτόχρονα, εκτός από υπογραφή ιστορικών αναπτυξιακών συμφωνιών; Ενώ ο Πούτιν ήρθε στην Ελλάδα για να «πέσουν» υπογραφές με την κυβέρνηση Ανεξαρτήτων Ελλήνων-ΣΥΡΙΖΑ (μαζί και ο Ρώσος Πατριάρχης), ο Μητσοτάκης νομίζοντας ότι του κάνει «σπάσιμο» εγκαταλείπει τη χώρα και επισκέπτεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να… «πουλήσει προστασία». Με δυο αναφορές όμως μόνο του Πούτιν στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, τον διώχνουν κακήν κακώς από την Πόλη κι επιστρέφει σαν «βρεγμένη γάτα». Ζητά να δει τον Πούτιν και εκείνος απαντά «μόνο αν έρθεις στο ξενοδοχείο». Η πρώτη κουβέντα του Πούτιν μόλις τον είδε; «Ελπίζω οι βουλευτές σου να στηρίξουν τις μεγάλες συμφωνίες που υπογράψαμε σήμερα!».
Πώς να ξεχάσει ο Πούτιν πως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πρώτοι σε ΟΛΗ την Ευρώπη αναγνώρισαν την παράνομη κυβέρνηση των νεοναζί στην Ουκρανία, που κατέλαβαν την εξουσία από τη νόμιμη εκλεγμένη κυβέρνηση με ένοπλο πραξικόπημα σκοτώνοντας το αίμα τους; Ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πρώτοι στήριξαν το εμπάργκο χωρών στη Ρωσία σε αγροτικά προϊόντα κατ’εντολήν της «μητέρας Γερμανίας», που στέρησε από… την Ελλάδα 2 ΔΙΣ έσοδα από εξαγωγές και κατέστρεψε την Ελληνική αγροτιά που χρεοκόπησε βλέποντας τα προϊόντα της να σαπίζουν σε αποθήκες; Πως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σκορπώντας στους «πέντε ανέμους» την παρακαταθήκη Καραμανλή για Ελληνορωσική φιλία και συνεργασία, ακύρωσαν μονομερώς ΟΛΕΣ τις διακρατικές συμφωνίες; Ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πρώτοι αλυχτούσαν να βομβαρδίσουν οι «δυτικοί» τον σύμμαχο της Ρωσίας Άσαντ στη Συρία, κάμπτοντας την αντίστασή του και βοηθώντας τους ισλαμιστές να επεκταθούν(!); Κάτι «έχει πάρει τ’αυτί του» άλλωστε και για Siemens, Χριστοφοράκους, λίστες Μπόργιανς-Λαγκάρντ-Παναμά, Μαρτίνηδες, Παπασταύρου κτλ και πώς να εμπιστευτεί ποτέ τον Κυριάκο «βαστάτε Σόιμπλε-ΔΝΤ» Μητσοτάκη; Αλίμονο… Όπως κάποτε είχε πει κι ο Κώστας Καραμανλής: «Η ιστορία δεν διαγράφεται, δεν ξαναγράφεται, δεν παραγράφεται»!

Logo 1

Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ραφήνας-Πικερμίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου