Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ανεπιθύμητα τα μπουζούκια στη Βούλα

Ανεπιθύμητα τα μπουζούκια στη Βούλα
Με πρόστιμο μαμούθ για την παράνομη και μόνο ταμπέλα σχεδιάζει να δείξει τις προθέσεις του ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη λειτουργία νυχτερινού κέντρου απέναντι από το Ασκληπιείο νοσοκομείο.
Όπως ενημέρωσε τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας έκανε αυτοψία στο χώρο του πρώην κέντρου «Ειρηνικός» λίγες ώρες αφού η ταμπέλα με το όνομα του Πάνου Κιάμου είχε αναρτηθεί.




Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι όπως είπε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος να επιβάλει πρόστιμο κοντά στο ανώτερο όριο που επιτρέπει ο νόμος, δηλαδή 20.000 ευρώ. Το θέμα θα συζητηθεί στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και θα κληθούν για ακρόαση εκπρόσωποι των επιχειρηματιών.

Σήμερα το διαφημιστικό πανό έχει κατέβει.

Κατά τον δήμαρχο, το κατάστημα διαθέτει άδεια για μπαρ εδώ και πολλά χρόνια, που οι δημοτικές υπηρεσίες σκοπεύουν να ανακαλέσουν.

Σε ερώτησή μας πάντως σε συνεργάτες του Πάνου Κιάμου για το αν ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στη Βούλα, η απάντηση δεν ήταν ξεκάθαρη: «Είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να δούμε τον Πάνο στην παραλιακή, εδώ στην Αθήνα… Ακόμη δεν έχει κλειστεί το σχήμα για αυτό και είμαστε λίγο επιφυλακτικοί», τόνισαν.
Μάλλον το μήνυμα έχει ληφθεί.

3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου