Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Καταδίωξη στην Αττική Οδό - Διαρρήκτες έσπασαν μπάρες για να ξεφύγουν από αστυνομικούς

Καταδίωξη στην Αττική Οδό - Διαρρήκτες έσπασαν μπάρες για να ξεφύγουν από αστυνομικούς
Δραματική καταδίωξη σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, με τους διαρρήκτες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο να σπάνε τις μπάρες διοδίων στην Παλλήνη προκειμένου να ξεφύγουν απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που τους καταδίωκαν. 

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στις 19:20, ένα ασημί seat με φιμέ τζάμια να κινείται στην περιοχή των Σπάτων.Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί πως  το συγκεκριμένο όχημα, είχε θεαθεί σε διαρρήξεις σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή.




Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να τον ελέγχξουν αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου έκανε αναστροφή και αναπτύσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα  Σπάτα και μέσω της οδό Δημάρχου Μπέκα κατευθύνθηκε προς τα διόδια της Ελευσίνας, σπάζοντας τις μπάρες των διοδίων στην Παλλήνη.
Λίγη ώρα αργότερα το όχημα εντοπίζεται  παρκαρισμένο με ανοιχτές πόρτες 100 μέτρα απο τον σταθμό της Νερατζιώτισας και τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό προσπάθησαν να διαφύγουν πεζά απο τις γραμμές του προαστιακού.
Χάρη όμως στην αυταπάρνηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και της  Άμεσης Δράσης, οι τρεις Ρομά συλλαμβάνονται λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ και οδηγούνται για εξακρίβωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου