Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - B’ φάση διαδικασίας διαμεσολάβησης του ΣτΔΕ στην υπόθεση «των πλημμυρικών φαινομένων

Σε συνέχεια της από 30.3.2016 σύσκεψης διαμεσολάβησης (σχετ. 7), κατά την οποία διαπιστώθηκε σε συνδυασμό με τα στοιχεία που αναφέρονται στα υπ’ αριθ. 2, 3, 4 και 5 ανωτέρω σχετικά ότι συνεχίζονται και δεν έχουν αποκατασταθεί τα δυσμενή για την περιοχή πλημμυρικά και μολυσματικά φαινόμενα, στην περιμετρική ζώνη του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» (αγροκτήματα, αμπελώνες, κλπ), παρακαλούμε όπως
επανέλθετε, δίνοντάς μας στοιχεία για το βαθμό κατανόησης και συμμόρφωσης ή μη της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ» κατόπιν και των προηγούμενων ενεργειών σας (σχετ. 3), επικαιροποιώντας τα σημερινά δεδομένα, που εκ των πραγμάτων απαιτούν νέο έλεγχό σας, αφού τα φαινόμενα συνεχίζονται χωρίς συμμόρφωση των αρμοδίων, με αποτέλεσμα τη διαρκή προσβολή του περιβάλλοντος και την δικαιολογημένη αγανάκτηση των θιγομένων πολιτών της περιοχής.




Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων - Αρτέμιδος είναι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία που συνέλεξε στην Α’ φάση διαδικασίας διαμεσολάβησης κατά την εξέταση της τοπικής αυτής υπόθεσης.

Δείτε ολόκληρο το έγγραφο: Κωδ.10-2016 Έγγραφο του ΣτΔΕ προς το Σώμα Επιθ. Περιβάλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου