Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Να επανέλθει το θέμα του ΚΕΛ στο ΔΣ ζητά ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Πρώτη Δημοσίευση: 5/4/2016
Με ερώτησή του προς τη Δημοτική Αρχή, ο καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, ζητάει να επανέλθει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Βασιλόπουλος, «Τρέξαμε το θέμα του ΚΕΛ με επείγουσες διαδικασίες, όσο υπήρχε μία απειλή, θα έλεγα μία πίεση έξω από τον Δήμο μας, και βλέπω μετά από την απόφαση που πήραμε για την Λακαθέλα και την απόρριψη της από την πλευρά της Κυβέρνησης, ότι έχουν περάσει 3 μήνες και δεν έχουμε επανέλθει στο θέμα. Και ήθελα μία ενημέρωση εάν υπάρχουν κάποιες εξελίξεις ή εάν πρόκειται να έρθει σύντομα το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο».




Η απάντηση, δια στόματος Δημάρχου, ήταν ότι η Συντονιστική Επιτροπή των μεγάλων έργων πήρε κάποιες αποφάσεις για τις οποίες ο Δήμος δεν έλαβε καμία επίσημη ενημέρωση, γιατί αλλιώς θα το είχε φέρει ως θέμα.

Εδώ είναι προφανές, ότι είτε ο Δήμος κάνει πλημμελώς το καθήκον του, δηλ. δεν πιέζει με έγγραφα για να λάβει ενημέρωση, είτε το Κράτος που αποφεύγει να ενημερώσει. Επί του πρακτέου όμως, βλέπουμε ότι ακόμα και στα τόσο σοβαρά θέματα και παρά τα πρόστιμα που αυτά προκαλούν, υπάρχει επικοινωνιακό χάσμα μεταξύ Υπουργείου και Δήμου. Ευθύνες για τα παιχνίδια που παίζονται υπάρχουν και θα φανούν, όμως χαμένοι είναι οι απλοί πολίτες.

Δύναμη Ανάπτυξης
Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος

7 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟΣ ΣΑΝ ΔΡ. ΑΦΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΚΕΛ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΪΝΙ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ Δ.Σ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Κ Ε Λ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΘΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ . ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ . ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΥΠΟΓΕΙΑ .ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΨΏΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΨΗΤΤΑΛΕΙΑ ΣΥΜΠΛΕΕΙΣ , ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ " ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ " ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ Κ.Ε.Λ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .ΑΙΣΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:21 ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΛ;

      Διαγραφή
    2. Οι τοποθετήσεις να είναι σαφείς , ώστε να είναι κατανοητές αγαπητέ ανώνυμε .-

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΕΛ Κ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΑΛΗΔΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ Κ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΚΑΤΑ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΑΡΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ://www.youtube.com/watch?v=b-0agvw-3bc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου