Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ενημέρωση για το Σχέδιο Πόλεως και την Αποχέτευση στο Δήμο Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης ενημερώνει τους πολίτες για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο σχέδιο πόλης τμημάτων της πόλης μας και την αποχέτευση, καθώς αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα στον αναπτυσσόμενο Δήμο μας.





-Δ.Ε. Ανθούσας
Μετά και την κρίση του 5ου Τμήματος του ΣτΕ, η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για την ένταξη του σχεδίου πόλεως στην Δ.Ε. Ανθούσας, ολοκληρώνεται μια χρονοβόρα διαδικασία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για ανάπτυξη της περιοχής.

-Δ.Ε. Παλλήνης(Βορείως Λ.Μαραθώνος)
Ολοκληρώνεται η διαδικασία υπογραφής σύμβασης με τον μελετητή για την πράξη εφαρμογής σχεδίου πόλης του τμήματος Βορείως της Λ.Μαραθώνος στη Δ.Ε. Παλλήνης(πολεοδομικές ενότητες: Καραούζι, Μάριζα, Παπαχωράφι και Νέα Παλλήνη). Ο φάκελος βρίσκεται στο Ελεγκτικό συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο.

-Δ.Ε. Παλλήνης(Άγιος Αθανάσιος)
Ένα σημαντικό βήμα ένταξης στο σχέδιο πόλης έγινε και στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Δ.Ε. Παλλήνης. Η πολεοδομική μελέτη προχώρησε στο στάδιο έγκρισης της από το ΣΥΠΟΘΑ.

Αποχέτευση
Η δημοτική αρχή συνεχίζει να εργάζεται προσηλωμένη στον αρχικό σχεδιασμό της για την ολοκλήρωση της αποχέτευσης και στο υπόλοιπο τμήμα του Δήμου Παλλήνης.
Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου