Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Σταρ της φυλακής και των... selfie ο αεροπειρατής της Κύπρου

Σταρ της φυλακής και των... selfie ο αεροπειρατής της Κύπρου
Δεν χάλασε το χατίρι σε συγκρατούμενο του να ποζάρει μαζί του. Μετά τις φωτογραφίες με τους επιβάτες της πτήσης των Αιγυπτιακών Αερογραμμών στην οποία διενήργησε αεροπειρατεία,
ο Σελίχ Ελντίν Μουσταφά φωτογραφίζεται και πίσω από τα σίδερα.
Ενώ ανέμενε στα κρατητήρια του Δικαστηρίου Λάρνακας την προσαγωγή του για την ανανέωση του διατάγματος κράτησης δεν χάλασε το χατίρι σε συγκρατούμενο του να ποζάρει και να φωτογραφηθεί μαζί του.




Ο Σελίχ Ελντίν Μουσταφά κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία και αναμένει την έκδοση του στην Αίγυπτο μετά την αποδοχή αιτήματος που υπέβαλαν οι αρχές της χώρας του. Η Λευκωσία έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αντιμετωπίσει τη ποινή του θανάτου και για αυτό ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου ενέκρινε το αίτημα έκδοσης. Ο ίδιος ο Μουσταφά, θεωρεί ότι οι Αρχές της Αιγύπτου ψεύδονται και φοβάται ότι θα βρεθεί ενώπιον εκτελεστικού αποσπάσματος.

Στις επαφές με άλλους κρατούμενους στις φυλακές είναι φιλικός και εκφράζει την επιθυμία να δικαστεί στη Κύπρο. Δεν αποκλείεται να ζητήσει πολιτικό άσυλο υποστηρίζοντας ότι διώκεται για τα πολιτικά του πιστεύω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου